~~Emerytka napisał(a): Dostałam cztmernastkę. 20 zł. Dziękuję Ci Koalicjo Obywatelska. Ucieszę się jeszcze bardziej ,gdy na wiosnę nie otrzymam tzw. trzynastki , bo nie będzie ,, piniendzy ".
~~Emerytka napisał(a): Dostałam czternastkę. 20 zł. Dziękuję Ci Koalicjo Obywatelska. Ucieszę się jeszcze bardziej ,gdy na wiosnę nie otrzymam tzw. trzynastki , bo nie będzie ,, piniendzy ".
~~Franek napisał(a): Kto i po co dewastuje znaki pionowe drogowe na terenie naszej gminy ? Co w tej sprawie robi policja i Urząd Gminy?
~~policja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Franek napisał(a): Kto i po co dewastuje znaki pionowe drogowe na terenie naszej gminy ? Co w tej sprawie robi policja i Urząd Gminy?
Poprosiliśmy o posiłki, od poniedziałku przy każdym znaku będzie stał milicjant.
~~Rychard napisał(a):Ktoś napisał: ~~policja napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Franek napisał(a): Kto i po co dewastuje znaki pionowe drogowe na terenie naszej gminy ? Co w tej sprawie robi policja i Urząd Gminy?
Poprosiliśmy o posiłki, od poniedziałku przy każdym znaku będzie stał milicjant.
Może wystarczą ukryte kamery to nie trzeba będzie im płacić wynagrodzenia i ZUS-u za wartę przy znakach.
Ponoć Gromadka jest najbogatsza w powiecie a Nowogrodziec najbiedniejszy.
Czyż nie tak Kawka się reklamował w poprzednich wyborach, no z Matyjewiczem i Przybylskim znajomości i wsparcie udowadniał. A tu tymczasem co? Obiecanki i nic więcej.
Do roboty nieroby!!!!
Hałki nie chcieliśta ,to teraz mata.
~~młody wykształcony zabójczo przystojny napisał(a):Ktoś napisał: ~~Emerytka napisał(a): Dostałam cztmernastkę. 20 zł. Dziękuję Ci Koalicjo Obywatelska. Ucieszę się jeszcze bardziej ,gdy na wiosnę nie otrzymam tzw. trzynastki , bo nie będzie ,, piniendzy ".
Do roboty stara czarownico.
~~Brzydal napisał(a):Ktoś napisał: ~~młody wykształcony zabójczo przystojny napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Emerytka napisał(a): Dostałam cztmernastkę. 20 zł. Dziękuję Ci Koalicjo Obywatelska. Ucieszę się jeszcze bardziej ,gdy na wiosnę nie otrzymam tzw. trzynastki , bo nie będzie ,, piniendzy ".
Do roboty stara czarownico.
Młody niewykształcony baran , odpowiedział emerytce w taki sposób na jaki Go było stać . Inaczej nie potrafi.
wszystko przez to że stara owego zapomniała się skrobnąć