Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Gmina Gromadka

~~pytanie 1 niezalogowany
20 września 2024r. o 15:33
~~Leon napisał(a): Gdzie w lasach na terenie naszej gminy Gromadka są już grzyby? Byłem szukałem i tylko jednego kozaczka znalazłem.

Kaczyńskiego nie spotkałeś , przebranego dla niepoznaki na krasnala ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Roman niezalogowany
20 września 2024r. o 15:39
~~pytanie 1 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Leon napisał(a): Gdzie w lasach na terenie naszej gminy Gromadka są już grzyby? Byłem szukałem i tylko jednego kozaczka znalazłem.

Kto dzisiaj wierzy w krasnoludki ? Chyba Marysia. Kaczyńskiego niech szuka w lesie jego były przyjaciel Tusk, zwany niemieckim.
~~z Chrobrego niezalogowany
20 września 2024r. o 15:41
~~Roman napisał(a):
Ktoś napisał: ~~pytanie 1 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Leon napisał(a): Gdzie w lasach na terenie naszej gminy Gromadka są już grzyby? Byłem szukałem i tylko jednego kozaczka znalazłem.

Kto dzisiaj wierzy w krasnoludki ? Chyba Marysia. Kaczyńskiego niech szuka w lesie jego były przyjaciel Tusk, zwany niemieckim.

Tusk nie jest geyem , może bez trwogi chodzić po waszych lasach.
~~Bernicefam niezalogowany
20 września 2024r. o 16:15

Tired of balancing sponges, brushes, and gloves during cleaning your kitchen? Introducing scrubber gloves a versatile tool for cleaning that combines the cleaning force of a brush with the protection of gloves.

These innovative gloves boast incorporated scrubbing bristles on the palms and fingers, enabling you to handle tough stains and tenacious messes with ease. Whether you're cleaning pots and pans, tidying stovetops, or polishing countertops, scrubber gloves facilitate even the toughest cleaning tasks.

But the perks of scrubber gloves stretch further than the kitchen. Use them to tidy bathroom areas, clean outdoor furniture, or also clean your car. With their strong build and multi-functional design, scrubber gloves are crucial for every household.

Overhaul your cleaning routine now and discover the convenience and effectiveness of scrubber gloves for yourself.

Holder Tools|Home Accessories

Tips to Use Silicon Oven Gloves for Beyond Baking 180cae7
~~Brązowy Osteospermum niezalogowany
20 września 2024r. o 20:01
~~Bernicefam napisał(a):

Tired of balancing sponges, brushes, and gloves during cleaning your kitchen? Introducing scrubber gloves a versatile tool for cleaning that combines the cleaning force of a brush with the protection of gloves.

These innovative gloves boast incorporated scrubbing bristles on the palms and fingers, enabling you to handle tough stains and tenacious messes with ease. Whether you're cleaning pots and pans, tidying stovetops, or polishing countertops, scrubber gloves facilitate even the toughest cleaning tasks.

But the perks of scrubber gloves stretch further than the kitchen. Use them to tidy bathroom areas, clean outdoor furniture, or also clean your car. With their strong build and multi-functional design, scrubber gloves are crucial for every household.

Overhaul your cleaning routine now and discover the convenience and effectiveness of scrubber gloves for yourself.

Holder Tools|Home Accessories

Tips to Use Silicon Oven Gloves for Beyond Baking 180cae7

Nie mogłeś napisać tego po lapońsku ? Wszyscy by zrozumieli. Renifer też.
~~Heniek niezalogowany
20 września 2024r. o 21:40
~~z Chrobrego napisał(a): ~~Roman napisał(a): Ktoś napisał: ~~pytanie 1 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Leon napisał(a): Gdzie w lasach na terenie naszej gminy Gromadka są już grzyby? Byłem szukałem i tylko jednego kozaczka znalazłem.

Tusk nie jest geyem , może bez trwogi chodzić po waszych lasach.

Sprawdzali Go Niemcy. Ponoć jest.
~~Orzechowa Rudbekia niezalogowany
21 września 2024r. o 0:15
Stare grzyby w Gromadce masowo występują w radzie gminy i w urzędzie gminy. Same stare krowiaki.
~~Danka niezalogowany
21 września 2024r. o 9:11
Kiedy najbliższe komisje i sesja Rady Gminy Gromadka ?Jaki jest porządek tych obrad ? Kiedyś były informacje na ten temat,umieszczane na tablicach informacyjnych w każdej miejscowości naszej gminy
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.