Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Gmina Gromadka

~~Tadek niezalogowany
27 listopada 2024r. o 17:05
Ile osób w naszej gminie żyje w skrajnym ubóstwie i jaką pomoc mogą uzyskać ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Anna niezalogowany
27 listopada 2024r. o 18:19
Na własne życzenie życzenie żyją w ubóstwie. Praca jest
~~Brzoskwiniowy Ziarnopłon niezalogowany
27 listopada 2024r. o 22:56
~~Kasia napisał(a): Ale, kłuje w oczy nowa Pani Dyrektor.
Czyżby przegrana/y?

Ha,ha,ha. Posada marzeń. Lepiej się za robotę niech weźmie , bo są skargi.
~~Emerytka niezalogowany
27 listopada 2024r. o 23:01
~~Anna napisał(a): Na własne życzenie życzenie żyją w ubóstwie. Praca jest

Tak . Już pędzę do pracy , a mam dopiero 86 lat i emeryturę niecałe 1900 zł netto. Jestem szczęśliwa.
~~Białawy Gajowiec niezalogowany
28 listopada 2024r. o 1:03
~~Anna napisał(a): Na własne życzenie życzenie żyją w ubóstwie. Praca jest

Dobrobyt Tuska i ogólnie Koalicji 4 Pazernych, dobrobyt dla ich rodzin i posady w państwowych spółkach.

Kawka chwali się że wywalczył 150 tys. na samochód pożarniczy, tylko, że przedstawiciele PO jak sprzedawali polskie zakłady to zaniżali ceny o 20 miliardów złotych. Więc nie ma się czym chwalić ŻEBRACY.
~~Szarobrązowa Szachownica niezalogowany
28 listopada 2024r. o 4:48
~~Emerytka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Anna napisał(a): Na własne życzenie życzenie żyją w ubóstwie. Praca jest

Tak . Już pędzę do pracy , a mam dopiero 86 lat i emeryturę niecałe 1900 zł netto. Jestem szczęśliwa.

~~Emerytka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Anna napisał(a): Na własne życzenie życzenie żyją w ubóstwie. Praca jest

~~Me 109 niezalogowany
28 listopada 2024r. o 10:48
Póki co w ramach walki z polskim pracownikiem naściągali tu obcych zza granicy którzy okradają Polaków z pracy i zaniżają Nam zarobki, większość z nich to mode byczki, dezerterzy z ua,ale polskiej,, praworządności " to nie przeszkadza zwłaszcza że w Ukrainie nie ma komu walczyć, w tym układzie tylko konfederacja może coś zmienić ,w nich nadzieja
~~Ciemnopiwny Kaczeniec niezalogowany
28 listopada 2024r. o 11:31
Unia Europejska przyznała Polsce 0 (zero) euro na pomoc powodzianom , a Niemcom ,, ledwie " 112 milionów euro. Wystąpić z tego eurokołchozu -jak mówi G. B. I spokój.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!