~~Ja ha napisał(a): W Gromadce dobrze jest. Ale za rok pojedziedzie do niemca podcierać du py. Źle wam było?? Będzie tylko gorzej baranie głowy
~~Obojętny napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ja ha napisał(a): W Gromadce dobrze jest. Ale za rok pojedziedzie do niemca podcierać du py. Źle wam było?? Będzie tylko gorzej baranie głowy
Tak umrzemy z głodu . Wyłącz telewizję włącz myślenie.
~~Biała Morwa napisał(a):Ktoś napisał: ~~Obojętny napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ja ha napisał(a): W Gromadce dobrze jest. Ale za rok pojedziedzie do niemca podcierać du py. Źle wam było?? Będzie tylko gorzej baranie głowy
Tak umrzemy z głodu . Wyłącz telewizję włącz myślenie.
Wystarczy że tobie tewałeny zryły beret
Matki swojej pilnuj bo się z tym swoim procederem wcale nie kryje.
~~Ja ha napisał(a): W Gromadce dobrze jest. Ale za rok pojedziedzie do niemca podcierać du py. Źle wam było?? Będzie tylko gorzej baranie głowy
~~Kasztanowy Orlik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ja ha napisał(a): W Gromadce dobrze jest. Ale za rok pojedziedzie do niemca podcierać du py. Źle wam było?? Będzie tylko gorzej baranie głowy
Jeżdżą tylko tacy nie udacznicy jak Ty ! Kto łeb na karku odnajdzie się wszędzie i może mieć Niemcy czy Amerykę w Gromadce ! Pozdro dla buraków i nie udaczników którzy umieją tylko narzekać ! Jest pięknie a będzie tylko lepiej !