Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Gmina Gromadka

~~skorn niezalogowany
31 grudnia 2024r. o 18:31
~~Malinowy Bluszcz napisał(a):
Ktoś napisał: ~~skorn napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Malinowy Bluszcz napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~paczę napisał(a): I po Bluszczu , tak ,,tsza''. Połowa z urodzonych z okolic Gromadki to dzieci spłodzone w kacapskich TIRach na strefach. Kacap miał ich za koraliki, pozłacane.
A teraz Tusku jak to tak , Kaczy dawał a ty co , ja samotna matka ?, nie dodaje - że ona kurefka.

Martw się o swoją, a tak poważnie to chyba swoją i jej przygody z ruskimi i z instruktorem nauki jazdy opisałeś.

Wyjąłeś mi to z ust ,pomyślności dla Ciebie w nowym roku.
Również pozdrawiam i życzę szczęścia.

Przyda się.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Tomek niezalogowany
31 grudnia 2024r. o 19:46
Od Nowego Roku o sprawach gminy i mieszkańców bardziej poważnie. Ostatnie posty wykraczają znacznie poza te ramy.
~~Malinowy Bluszcz niezalogowany
31 grudnia 2024r. o 20:32
~~Tomek napisał(a): Od Nowego Roku o sprawach gminy i mieszkańców bardziej poważnie. Ostatnie posty wykraczają znacznie poza te ramy.

Ten wpis bardziej mi pasuje do Krzyśka jak do Tomka. ha, ha
~~Aga niezalogowany
1 stycznia 2025r. o 10:55
Bądźmy zawsze dobrzy , szanujmy się nawzajem.
~~Mlecznobiała Kolczurka niezalogowany
1 stycznia 2025r. o 15:23
~~Zgniłozielona Gipsówka napisał(a): Koniec roku początkiem podsumowań. Napiszcie jak oceniacie pracę wójta i radnych. Co zrobili z złożonych obietnic a gdzie oszukali swoich wyborców.

Gorszego wójta nie było. Obecny nie potrafi niczego załatwić. Roztrwania kapitał gminy. Szkoda że sam nie widzi że funkcja go przerasta i powoli staje się pośmiewiskiem gminy.
~~Żółtawozielony Koleus niezalogowany
1 stycznia 2025r. o 15:32
~~Mlecznobiała Kolczurka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Zgniłozielona Gipsówka napisał(a): Koniec roku początkiem podsumowań. Napiszcie jak oceniacie pracę wójta i radnych. Co zrobili z złożonych obietnic a gdzie oszukali swoich wyborców.

Gorszego wójta nie było. Obecny nie potrafi niczego załatwić. Roztrwania kapitał gminy. Szkoda że sam nie widzi że funkcja go przerasta i powoli staje się pośmiewiskiem gminy.

Fakt ,że jest pośmiewiskiem i nic nie potrafi załatwić. Błazen przy nim to gość zaradny i zdolny. Jednak pośmiewisko jest z obu.
~~hałka niezalogowany
1 stycznia 2025r. o 15:34
Mata co chcieliśta, za mnie już by metro jeździło.
~~hałka niezalogowany
1 stycznia 2025r. o 15:35
~~hałka napisał(a): Mata co chcieliśta, za mnie już by metro jeździło.

Do Różyńca.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.