~~Malinowy Bluszcz napisał(a):Ktoś napisał: ~~skorn napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Malinowy Bluszcz napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~paczę napisał(a): I po Bluszczu , tak ,,tsza''. Połowa z urodzonych z okolic Gromadki to dzieci spłodzone w kacapskich TIRach na strefach. Kacap miał ich za koraliki, pozłacane.
A teraz Tusku jak to tak , Kaczy dawał a ty co , ja samotna matka ?, nie dodaje - że ona kurefka.
Martw się o swoją, a tak poważnie to chyba swoją i jej przygody z ruskimi i z instruktorem nauki jazdy opisałeś.
Wyjąłeś mi to z ust ,pomyślności dla Ciebie w nowym roku.
Również pozdrawiam i życzę szczęścia.
Przyda się.
~~Tomek napisał(a): Od Nowego Roku o sprawach gminy i mieszkańców bardziej poważnie. Ostatnie posty wykraczają znacznie poza te ramy.
~~Zgniłozielona Gipsówka napisał(a): Koniec roku początkiem podsumowań. Napiszcie jak oceniacie pracę wójta i radnych. Co zrobili z złożonych obietnic a gdzie oszukali swoich wyborców.
~~Mlecznobiała Kolczurka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zgniłozielona Gipsówka napisał(a): Koniec roku początkiem podsumowań. Napiszcie jak oceniacie pracę wójta i radnych. Co zrobili z złożonych obietnic a gdzie oszukali swoich wyborców.
Gorszego wójta nie było. Obecny nie potrafi niczego załatwić. Roztrwania kapitał gminy. Szkoda że sam nie widzi że funkcja go przerasta i powoli staje się pośmiewiskiem gminy.
~~hałka napisał(a): Mata co chcieliśta, za mnie już by metro jeździło.