Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Gmina Gromadka

~~Malinowy Bluszcz niezalogowany
31 grudnia 2024r. o 18:02
~~Jano napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Perłowoszary Oczar napisał(a): Pan wójt-nicnieumiem powinien wiedzieć. Od lat ta droga jest zapomniana. Pobocza zarośnięte, brak piaskarek. Dobrze że do domu zrobił sobie autostradę. Czekamy tylko jak u nas na 11 Listopada ktoś zginie. Tu jak na A4. Nie wspomnę o radnym który tu mieszka. Ale on martwi się jaką nową dietę uchwalą. Tak to jest jak wybieramy emeryta do koryta a nie młodego do pracy.

Młody już był i nic dobrego z tego nie wyszło.

Kogo starcze masz na myśli?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Van Don-Bum Und niezalogowany
31 grudnia 2024r. o 18:06
~~Malinowy Bluszcz napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jano napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Perłowoszary Oczar napisał(a): Pan wójt-nicnieumiem powinien wiedzieć. Od lat ta droga jest zapomniana. Pobocza zarośnięte, brak piaskarek. Dobrze że do domu zrobił sobie autostradę. Czekamy tylko jak u nas na 11 Listopada ktoś zginie. Tu jak na A4. Nie wspomnę o radnym który tu mieszka. Ale on martwi się jaką nową dietę uchwalą. Tak to jest jak wybieramy emeryta do koryta a nie młodego do pracy.

Pomocnika montera mebli mam na myśli . Starcze ??? , matki swojej spytaj .
31 grudnia 2024r. o 18:12
~~Van Don-Bum Und napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Malinowy Bluszcz napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jano napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Perłowoszary Oczar napisał(a): Pan wójt-nicnieumiem powinien wiedzieć. Od lat ta droga jest zapomniana. Pobocza zarośnięte, brak piaskarek. Dobrze że do domu zrobił sobie autostradę. Czekamy tylko jak u nas na 11 Listopada ktoś zginie. Tu jak na A4. Nie wspomnę o radnym który tu mieszka. Ale on martwi się jaką nową dietę uchwalą. Tak to jest jak wybieramy emeryta do koryta a nie młodego do pracy.

Pomocnika montera mebli mam na myśli . Starcze ??? , matki swojej spytaj .

On tylko pełnił obowiązki wójta, nie był wójtem.
A ty co umiesz skręcać? Chyba tylko durnoty.
~~paczę niezalogowany
31 grudnia 2024r. o 18:16
I po Bluszczu , tak ,,tsza''. Połowa z urodzonych z okolic Gromadki to dzieci spłodzone w kacapskich TIRach na strefach. Kacap miał ich za koraliki, pozłacane.
A teraz Tusku jak to tak , Kaczy dawał a ty co , ja samotna matka ?, nie dodaje - że ona kurefka.
~~daj ciumka niezalogowany
31 grudnia 2024r. o 18:19
~~paczę napisał(a): I po Bluszczu , tak ,,tsza''. Połowa z urodzonych z okolic Gromadki to dzieci spłodzone w kacapskich TIRach na strefach. Kacap miał ich za koraliki, pozłacane.
A teraz Tusku jak to tak , Kaczy dawał a ty co , ja samotna matka ?, nie dodaje - że ona kurefka.

Córko nie płacz, dzieciaczek twój w jakim wieku , przygarniemy. Chłopczyk ?
31 grudnia 2024r. o 18:20
~~paczę napisał(a): I po Bluszczu , tak ,,tsza''. Połowa z urodzonych z okolic Gromadki to dzieci spłodzone w kacapskich TIRach na strefach. Kacap miał ich za koraliki, pozłacane.

Martw się o swoją, a tak poważnie to chyba swoją i jej przygody z ruskimi i z instruktorem nauki jazdy opisałeś.
~~skorn niezalogowany
31 grudnia 2024r. o 18:26
~~Malinowy Bluszcz napisał(a):
Ktoś napisał: ~~paczę napisał(a): I po Bluszczu , tak ,,tsza''. Połowa z urodzonych z okolic Gromadki to dzieci spłodzone w kacapskich TIRach na strefach. Kacap miał ich za koraliki, pozłacane.

Martw się o swoją, a tak poważnie to chyba swoją i jej przygody z ruskimi i z instruktorem nauki jazdy opisałeś.

Wyjąłeś mi to z ust ,pomyślności dla Ciebie w nowym roku.
31 grudnia 2024r. o 18:29
~~skorn napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Malinowy Bluszcz napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~paczę napisał(a): I po Bluszczu , tak ,,tsza''. Połowa z urodzonych z okolic Gromadki to dzieci spłodzone w kacapskich TIRach na strefach. Kacap miał ich za koraliki, pozłacane.

Wyjąłeś mi to z ust ,pomyślności dla Ciebie w nowym roku.

Również pozdrawiam i życzę szczęścia.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BZ Academy zaprasza