Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Gmina Gromadka

~~Brudnożółty Łubin niezalogowany
28 stycznia 2025r. o 13:48
~~Halina napisał(a): Może na wiosnę samorząd weźmie się do roboty.

Ta........................ podwyższą sobie diety , to na pewno !!!!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Żółtorudy Starzec niezalogowany
28 stycznia 2025r. o 17:18
Najpierw Wójtowi podwyższą, bo chłop styrany pracą. Polikwidował co się dało, kasę roztrwonił, pobiegał po zagonach gminnych z uśmiechem pajaca. Taka praca.
~~Van niezalogowany
28 stycznia 2025r. o 17:20
~~Żółtorudy Starzec napisał(a): Najpierw Wójtowi podwyższą, bo chłop styrany pracą. Polikwidował co się dało, kasę roztrwonił, pobiegał po zagonach gminnych z uśmiechem pajaca. Taka praca.

Trza było startować na urząd . Takiś wyszczekany , wybrali by cię.
~~Smolista Kolendra niezalogowany
28 stycznia 2025r. o 18:52
~~Van napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Żółtorudy Starzec napisał(a): Najpierw Wójtowi podwyższą, bo chłop styrany pracą. Polikwidował co się dało, kasę roztrwonił, pobiegał po zagonach gminnych z uśmiechem pajaca. Taka praca.

Trza było startować na urząd . Takiś wyszczekany , wybrali by cię.

W przyszłych wyborach chyba ja zgłoszę swoją kandydaturę, bo mnie ci nieudacznicy coraz bardziej wkurzają.
W pierwszej kolejności będą musieli sobie szukać pracy ludzie którzy wszystko blokują, hamują, przedłużają, nie odpowiadają na moje pisma, no i niestety te wszystkie opryskliwe stare ciotki co do emerytur dorabiają. Mogę ich zatrudnić na konserwatorów powierzchni płaskich jak będą nadal chciały dorabiać.
Ustalę godziny w których wójt będzie dostępny dla mieszkańców bo kiedy do Kawki się chcę dostać w mojej sprawie to nigdy nie ma czasu.
~~gfdktorfhflgy niezalogowany
29 stycznia 2025r. o 7:59
Jaki ładny program w GOKiB :) na ferie, pierwszy tydzień panie zrobiły sobie wolne.
~~Kakaowa Maciejka niezalogowany
29 stycznia 2025r. o 10:21
~~gfdktorfhflgy napisał(a): Jaki ładny program w GOKiB :) na ferie, pierwszy tydzień panie zrobiły sobie wolne.

No też mają ferie.
~~Uczeń niezalogowany
29 stycznia 2025r. o 19:45
~~Żółtorudy Starzec napisał(a): Najpierw Wójtowi podwyższą, bo chłop styrany pracą. Polikwidował co się dało, kasę roztrwonił, pobiegał po zagonach gminnych z uśmiechem pajaca. Taka praca.

~~gfdktorfhflgy napisał(a): Jaki ładny program w GOKiB :) na ferie, pierwszy tydzień panie zrobiły sobie wolne.

W czasie ferii Ci z klas ósmych niech przygotowują się do egzaminu ósmoklasisty .Utrwalić wiadomości z przedmiotów humanistycznych i matematyczno - przyrodniczych.
~~Makowa Porzeczka niezalogowany
29 stycznia 2025r. o 20:21
~~Uczeń napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Żółtorudy Starzec napisał(a): Najpierw Wójtowi podwyższą, bo chłop styrany pracą. Polikwidował co się dało, kasę roztrwonił, pobiegał po zagonach gminnych z uśmiechem pajaca. Taka praca.

Ktoś napisał: ~~gfdktorfhflgy napisał(a): Jaki ładny program w GOKiB :) na ferie, pierwszy tydzień panie zrobiły sobie wolne.

W czasie ferii Ci z klas ósmych niech przygotowują się do egzaminu ósmoklasisty .Utrwalić wiadomości z przedmiotów humanistycznych i matematyczno - przyrodniczych.

A to widzę porada od pracowników GOKiBu
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza