~~Grek napisał(a): A ja się tak zastanawiam że od kwietnia nie widać już ekipy robiącej drogi w gminie. Przed wyborami rozkopali a po wyborach zniknęli. Dziwne. Może te budowy dróg będą trwać jak budowa remizy? 6 lat i zrobione jak zrobione
~~Bartek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Grek napisał(a): A ja się tak zastanawiam że od kwietnia nie widać już ekipy robiącej drogi w gminie. Przed wyborami rozkopali a po wyborach zniknęli. Dziwne. Może te budowy dróg będą trwać jak budowa remizy? 6 lat i zrobione jak zrobione
A ja czekam na drogę do swojej posesji. Obiecano mi to .Mogę czekać do września tego roku. Dłużej już nie mogę.
~~Żółtawa Hakonechloa napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bartek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Grek napisał(a): A ja się tak zastanawiam że od kwietnia nie widać już ekipy robiącej drogi w gminie. Przed wyborami rozkopali a po wyborach zniknęli. Dziwne. Może te budowy dróg będą trwać jak budowa remizy? 6 lat i zrobione jak zrobione
A ja czekam na drogę do swojej posesji. Obiecano mi to .Mogę czekać do września tego roku. Dłużej już nie mogę.
No to się wyprowadź do gminy Chojnów. Poczekasz 50lat ha ha ha
50 lat to niewiele. Ja czekam już 79 lat i nic. Cisza. Wokół mnie natura 2000.