~~Bell napisał(a):Ktoś napisał: ~~Migdałowy Szafirek napisał(a): Biedna ta gmina , mimo że bogata.
Bogata w starszych ludzi i hipokrytów.
Myślę, że nieszybko to się zmieni, jest grupa która pilnuje koryta za wszelką cenę.
Jeżeli ktoś nowy się pojawia to szybko przez kółko wzajemnej adoracji zostaje opluty i zapał mu gaśnie.
oprych napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bell napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Migdałowy Szafirek napisał(a): Biedna ta gmina , mimo że bogata.
Myślę, że nieszybko to się zmieni, jest grupa która pilnuje koryta za wszelką cenę.
Jeżeli ktoś nowy się pojawia to szybko przez kółko wzajemnej adoracji zostaje opluty i zapał mu gaśnie.
Opluty?
Przed wyborami kto był na tych forach najbardziej opuwany?
Cała rodzina obecnego wójta była tu "opluwana".
To już nie moja robota, wójta krytykowałem za to , że całe życie pracował w budżecie i jest słabiutki, potrzebuje grupy wsparcia żeby dojść do koryta i żeby rządzić, sam niewiele może.
I tu moje zdanie o nim się nie zmieniło. Pożyjemy, zobaczymy jak będzie.
Nie jest żadną sztuką zarządzać dzisiaj gminą przy obecnym budżecie, byli wójtowie którzy mieli budżet do 10 milionów i dali radę, więc 50-cio milionowy budżet to chyba bardzo komfortowa sytuacja.
Problem jest w tym jak go najkorzystniej wykorzystać.
oprych napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bell napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Migdałowy Szafirek napisał(a): Biedna ta gmina , mimo że bogata.
Opluty?
Przed wyborami kto był na tych forach najbardziej opuwany?
Cała rodzina obecnego wójta była tu "opluwana".
Pisano prawdę. Nie opluwano.
~~Słomkowy Rannik napisał(a): Coś cicho po wyborach, nie cieszą się?
~~Zack napisał(a): Jak nie zmieni się skład komisji to i w Gromadce nigdy się nie zmieni.
Słupy zawsze będą górą.
~~xyz napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zack napisał(a): Jak nie zmieni się skład komisji to i w Gromadce nigdy się nie zmieni.
Słupy zawsze będą górą.
aleś ty pusty. W komisjach każdy komitet miał swojego przedstawiciela . Wszyscy wszystkim patrzyli na ręce