~~Karmelowopłowy Rokitnik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Oda napisał(a): Temat jak każdy inny, ale za to wiadomo o co chodzie i czego dotyczy.
Dotyczy całej gminy a nie jednej osoby.
Nie pisze, że to chodzi o Urząd Gminy, więc można pisać opinię na każdy temat dotyczący naszej gminy.
To pisz sobie na swoim gminnym portalu , a nie nam miastowym dupę zawracasz.
~~Graff napisał(a):Ktoś napisał: ~~Karmelowopłowy Rokitnik napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Oda napisał(a): Temat jak każdy inny, ale za to wiadomo o co chodzie i czego dotyczy.
Nie pisze, że to chodzi o Urząd Gminy, więc można pisać opinię na każdy temat dotyczący naszej gminy.
To miasto niemieckich autochtonów więc ściśnij g*bę bo nie jesteś u siebie
Jestem , z Hamburga piszę .
~~Jurek and Jurek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Graff napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Karmelowopłowy Rokitnik napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Oda napisał(a): Temat jak każdy inny, ale za to wiadomo o co chodzie i czego dotyczy.
To miasto niemieckich autochtonów więc ściśnij g*bę bo nie jesteś u siebie
Jestem , z Hamburga piszę .
Daj adres jestem też z Hamburga
może się spotkamy w niedzielę..?
~~Butelkowa Metasekwoja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Topik napisał(a): Sam jesteś gamoniem, popatrz do lustra.
J.e.b.n.n.i.j się w łeb nie dorobiony d.e.b.i.l.u ! Starzy Cię nie chcieli i szukasz znajomości ?
~~Migdałowy Szafirek napisał(a): Biedna ta gmina , mimo że bogata.
~~Migdałowy Szafirek napisał(a): Biedna ta gmina , mimo że bogata.