~~Marchewkowy Głóg napisał(a): Cała Gromadka za Hołownią
~~Maniek napisał(a): Z tego co słyszałem to lekarka zabiła 9 miesięczne nienarodzone zdrowe dziecko i to zgodnie z polskim prawem.
Prawo to jest u nas od lat, podobnie taki zastrzyk prosto w serce można by zaaplikować osobie starszej w szpitalu, zastrzyk z chlorku potasy i legalnie w Polsce dokonać eutanazji.
Nie mam nic przeciw żeby lewacy usypiali swoje potomstwo a nawet i rodziców, bo po co nam takich ludzi w naszym kraju?
Ludzi którzy myślą tylko o sobie i swoich stołkach.
Ohydne to jest i ilu takich jest u nas w Gromadce?
Siedzą w pierwszych ławkach w kościele a na płocie ma Trzaskowskiego, to jakieś jaja.
~~Van napisał(a):Ktoś napisał: ~~Maniek napisał(a): Z tego co słyszałem to lekarka zabiła 9 miesięczne nienarodzone zdrowe dziecko i to zgodnie z polskim prawem.
Prawo to jest u nas od lat, podobnie taki zastrzyk prosto w serce można by zaaplikować osobie starszej w szpitalu, zastrzyk z chlorku potasy i legalnie w Polsce dokonać eutanazji.
Nie mam nic przeciw żeby lewacy usypiali swoje potomstwo a nawet i rodziców, bo po co nam takich ludzi w naszym kraju?
Siedzą w pierwszych ławkach w kościele a na płocie ma Trzaskowskiego, to jakieś jaja.
Tam u ciebie w Gromadce zabił Tusk to dziecko ?
~~Maniek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Van napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Maniek napisał(a): Z tego co słyszałem to lekarka zabiła 9 miesięczne nienarodzone zdrowe dziecko i to zgodnie z polskim prawem.
Tam u ciebie w Gromadce zabił Tusk to dziecko ?
Tusk to przeżytek, już swoje zarobił, w Europarlamencie zarabiał 800 tys. zł. miesięcznie więc się chyba już nażarł, podobnie jak Bonżur, chyba już się nachapał na kiblach za 650 tys. i na kładce za 35 milionów. Powinni dać innym zarobić, wystarczy tej pazerności, niech otworzą sobie firmy i niech trochę do budżetu wpłacą.
Brać to każdy potrafi.
W sprawie dzieci to Gromadka zalicza spadek i szkoły po wsiach zamyka więc wniosek jest jeden: Brak stabilności materialnej i perspektyw dla młodych ludzi a inwestuje się w Koła Gospodyń i Koła Emerytów.
Młodzi w Gromadce są od wszystkiego odpędzani i blokowani więc nie ma się czemu dziwić.
Zła polityka prospołeczna.
Maniek , to Tusk zabił to dziecko , czy nie zabił ?
~~Koralowa Aronia napisał(a): maniek ,jak pisowcy i inne partie są w UE i kasiorę biorą
to dobrze ,czy im się należy
a Ty tylko Tusk i Tusk
zmień kanał w TV bo ogłupia