Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Gmina Gromadka

~~Mieszkaniec Gromadki niezalogowany
21 kwietnia 2025r. o 13:27
Ktoś napisał: ~~xyz napisał(a): ~~Mieszkaniec Gromadki napisał(a): Gromadka odpoczywa, a po świętach?

Myślę, że Rada Gminy powinna wziąć się do pracy bo coś mało widoczni jesteście, nic się nie dzieje.
Orange prowadzi światłowody, niestety robi to państwowa spółka a nie przedstawiciele naszej władzy.
Wniosek jest jeden....

wniosek jest taki ,że zatrzymałeś sie w latach dziewięćdziesiątych ubiegłego wielu, jak i twoje myślenie o państwowym orange. Piszesz kocopały a inne garkotłuki jak ty łykają jak młode pelikany twoje prawdy objawione.
[/c}

Ci ci się nie podoba XYZ
Przecież bierzecie nasze pieniądze i udajecie, że coś robicie a tymczasem wszystko to przeżeracie i wszystko ukrywacie.
Były czasy, że wójt miał do dyspozycji 10 milionów rocznie budżetu i było więcej robione jak dzisiaj. Dzisiaj mamy 60-70 milionów i co?
Czy coś się zmieniło, czy dzisiaj budżet jest tylko do utrzymania koryciarzy, tj. pracowników budżetówki i nic poza tym?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22745
oprych
21 kwietnia 2025r. o 16:06
I co było w tym czasie zrobione? Podaj przykłady.
21 kwietnia 2025r. o 17:04
oprych napisał(a): I co było w tym czasie zrobione? Podaj przykłady.

To co było zrobione i w jakim czasie możecie napisać w gazetce gminnej i pokazać ludziom, bo nie każdy ma czas chodzić na sesje gminy i słuchać waszych wiejskich plotek.
W gazecie możecie umieścić link w którym znajdę rozliczenie finansowe gminy, chętnie się zapoznam, łącznie z tym ile kto zarabia.
A kawałek rury w Pasterniku to widziałem na fecsbooku, niestety to za mało.
~~xyz niezalogowany
22 kwietnia 2025r. o 8:30
~~Mieszkaniec Gromadki napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~xyz napisał(a): ~~Mieszkaniec Gromadki napisał(a): Gromadka odpoczywa, a po świętach?

Myślę, że Rada Gminy powinna wziąć się do pracy bo coś mało widoczni jesteście, nic się nie dzieje.
Orange prowadzi światłowody, niestety robi to państwowa spółka a nie przedstawiciele naszej władzy.
Wniosek jest jeden....

wniosek jest taki ,że zatrzymałeś sie w latach dziewięćdziesiątych ubiegłego wielu, jak i twoje myślenie o państwowym orange. Piszesz kocopały a inne garkotłuki jak ty łykają jak młode pelikany twoje prawdy objawione.
[/c}

Ci ci się nie podoba XYZ
Przecież bierzecie nasze pieniądze i udajecie, że coś robicie a tymczasem wszystko to przeżeracie i wszystko ukrywacie.
Były czasy, że wójt miał do dyspozycji 10 milionów rocznie budżetu i było więcej robione jak dzisiaj. Dzisiaj mamy 60-70 milionów i co?
Czy coś się zmieniło, czy dzisiaj budżet jest tylko do utrzymania koryciarzy, tj. pracowników budżetówki i nic poza tym?

Ale do kogo ty piszesz ? ja ci napisałem tylko o bzdurach na temat państwowego orange. A ty zaraz swoje epistoły na temat budżetów.
22745
oprych
22 kwietnia 2025r. o 9:50
~~Mieszkaniec Gromadki napisał(a):
Ktoś napisał: oprych napisał(a): I co było w tym czasie zrobione? Podaj przykłady.

To co było zrobione i w jakim czasie możecie napisać w gazetce gminnej i pokazać ludziom, bo nie każdy ma czas chodzić na sesje gminy i słuchać waszych wiejskich plotek.
W gazecie możecie umieścić link w którym znajdę rozliczenie finansowe gminy, chętnie się zapoznam, łącznie z tym ile kto zarabia.
A kawałek rury w Pasterniku to widziałem na fecsbooku, niestety to za mało.

Większość tego masz na BiP Gromadka.
A skoro nie masz czasu lub chęci pójść na sesję (czy obejrzeć ja on-line) to po kiego tu marudzisz.
22 kwietnia 2025r. o 17:17
Piszę na forum niech wszyscy sobie poczytają, ja nie mam tajemnic, jak biorę wspólne pieniądze mogę się z nich rozliczać publicznie. Ten kto mataczy za plecami innych to znaczy, że coś ukrywa i robi wbrew prawu społecznemu i moralnemu.
~~ niezalogowany
22 kwietnia 2025r. o 18:19
~~Szafranowy Moszenki napisał(a): Zastanawiam się do czego potrzebny jest wójt. Kiedy nie przyjdę do gminy coś załatwić, to go nie ma i jestem kierowana do sekretarza. Jak spotkałam go w Gromadce, to robi głupie miny i unika rozmowy. Taki głupio-mądry. Nie nadaje się. Zmarnowany czas i pieniądze.

~~Różowofioletowy Osteospermum niezalogowany
23 kwietnia 2025r. o 14:58
Z tyłu za strzelnicą w Gromadce , w kierunku południowym ,znajduje się wrak spalonego samochodu. Wokół różnego rodzaju śmieci . Sadani
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza