~~Ciemnopomarańczowy Żółwik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zebek napisał(a): Kaczy żyw czy już zdechł ?
Kaczy żyw czy nareszcie już zdechł ?
~~Ciemnopomarańczowy Żółwik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zebek napisał(a): Kaczy żyw czy już zdechł ?
Kaczy żyw czy nareszcie już zdechł ?
~~Teo napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ktoś napisał(a): Czyżby Włodarz Gromadki miał kłopoty z prawem za złożenie nieprawdy przy wniosku o dofinansowanie do ścieżki rowerowej?
Też mnie to ciekawi, czy dotyczy to obecnego wójta, czy też może poprzednika, bo sprawa ścieżki ciągnie się już z 10 lat?
Słyszałem o tym już w 2014 roku, a ścieżki nadal nie ma, tylko tablica obok DINO się pojawiła i tyle.
~~Teo napisał(a):Ktoś napisał: ~~Teo napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ktoś napisał(a): Czyżby Włodarz Gromadki miał kłopoty z prawem za złożenie nieprawdy przy wniosku o dofinansowanie do ścieżki rowerowej?
Też mnie to ciekawi, czy dotyczy to obecnego wójta, czy też może poprzednika, bo sprawa ścieżki ciągnie się już z 10 lat?
Słyszałem o tym już w 2014 roku, a ścieżki nadal nie ma, tylko tablica obok DINO się pojawiła i tyle.
Jeżeli chodzi o obecnego wójta, to Tomcio pisze ponoć wnioski więc to on skłamał a " Notariusz" tylko podpisał.
[
Po co ta ścieżka? Przecież mamy już taką w Gromadce, zwaną ,, ścieżką zdrowia ". Jest to część drogi na ulicy Osiedlowej , która łatana jest już od ponad 30 lat.
~~Piotr napisał(a): KO partia kłamców, nic nie zrobili tylko mamią tumanów, ludzi którzy głosują na nich jak barany.
~~Piotr napisał(a): KO partia kłamców, nic nie zrobili tylko mamią tumanów, ludzi którzy głosują na nich jak barany.
~~Andrzej napisał(a):Ktoś napisał: ~~Piotr napisał(a): KO partia kłamców, nic nie zrobili tylko mamią tumanów, ludzi którzy głosują na nich jak barany.
U nas w Radzie Gminy są też tacy przyczajeni z KO , wójt i Tomcio też.