~~Synekur napisał(a):Ktoś napisał: ~~Emerytka napisał(a): Od lipca wszystko drożeje, w tym energia elektryczna. Kto wie gdzie kupić lampę naftową i naftę.
U zwolenników koalicji trzynastego grudnia, w gminie gromadka jest ich trochę,za to w POwiecie od zaje*****
~~Ktoś napisał(a):Ktoś napisał: ~~Teo napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Teo napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ktoś napisał(a): Czyżby Włodarz Gromadki miał kłopoty z prawem za złożenie nieprawdy przy wniosku o dofinansowanie do ścieżki rowerowej?
Też mnie to ciekawi, czy dotyczy to obecnego wójta, czy też może poprzednika, bo sprawa ścieżki ciągnie się już z 10 lat?
Słyszałem o tym już w 2014 roku, a ścieżki nadal nie ma, tylko tablica obok DINO się pojawiła i tyle.
Tak lepiej.
~~Teo napisał(a): Ktoś napisał: ~~Ktoś napisał(a): Czyżby Włodarz Gromadki miał kłopoty z prawem za złożenie nieprawdy przy wniosku o dofinansowanie do ścieżki rowerowej?
Też mnie to ciekawi, czy dotyczy to obecnego wójta, czy też może poprzednika, bo sprawa ścieżki ciągnie się już z 10 lat?
Słyszałem o tym już w 2014 roku, a ścieżki nadal niema, tylko tablica obok DINO się pojawiła i tyle.
~~Teo napisał(a): Ktoś napisał: ~~Ktoś napisał(a): Czyżby Włodarz Gromadki miał kłopoty z prawem za złożenie nieprawdy przy wniosku o dofinansowanie do ścieżki rowerowej?
Słyszałem o tym już w 2014 roku, a ścieżki nadal niema, tylko tablica obok DINO się pojawiła i tyle.
Chodzi o obecnego Wójta
Jedni czekają na ścieżkę, bo mają inne warunki bytowe, a ja czekam na asfalcik na mojej ulicy i kanalizację. Pewnie będę czekał jeszcze kilkanaście lat, a może i więcej!
~~Gucior napisał(a): Andrzejowi już drogę robią, a u mnie kiedy Rysiu-Pysiu coś zrobi?
On w ogóle coś robi, czy Tomcio mu we wszystkim podpowiada?
~~Dyniowa Aronia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Gucior napisał(a): Andrzejowi już drogę robią, a u mnie kiedy Rysiu-Pysiu coś zrobi?
On w ogóle coś robi, czy Tomcio mu we wszystkim podpowiada?
A u Ciebie to gdzie ?