~~Gosc napisał(a): pełen szacun ito juz drugie złoto w naszym miescie bo p. Sonia T tez przywiozła w tym miesiacu złoto z Warszawy tylko z innej konkurencji .Szkoda ze o tej Pani tak cicho na portalach ale my jako mieszkancy jestesmy dumni..Gratulacje
~~Orzechowa Słonecznica napisał(a): Fajnie tylko co mnie to obchodziWidocznie cokolwiek cię obchodzi skoro skomentowałeś. Aczkolwiek komentarz jest na twoim poziomie czy zerowym !
~~Złotorudy Bluszczyk napisał(a):w czym pomagało? prosze sobie wejsc na news tvp bolesławiec przewinac w dół ,,uhonorowana .....-nawet kwiatka nie otrzymala za tak wybitne osiagniecia...no i tez rozwiazano z nia umowe o prace za o ze byla ...wzorowym pracownikiem?zostawiajac ja w trudnej sytuacji.To tyle co mi wiadomo o ..pomocy ..dla tej Pani .Miejmy nadzieje ze mamy ta sama na mysli ..WSTYD panowieKtoś napisał: ~~Gosc napisał(a): pełen szacun ito juz drugie złoto w naszym miescie bo p. Sonia T tez przywiozła w tym miesiacu złoto z Warszawy tylko z innej konkurencji .Szkoda ze o tej Pani tak cicho na portalach ale my jako mieszkancy jestesmy dumni..Gratulacje
Nie wiem jaką obecnie sytuację materialną ma Pani Sonia ,ale pamiętam jak przed laty Starostwo pomagało ,czy jeszcze pracuje w Starostwie ?
~~obser napisał(a):Ktoś napisał: ~~Złotorudy Bluszczyk napisał(a):tvp.Bolesławiec -news-30.styczen.Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Gosc napisał(a): pełen szacun ito juz drugie złoto w naszym miescie bo p. Sonia T tez przywiozła w tym miesiacu złoto z Warszawy tylko z innej konkurencji .Szkoda ze o tej Pani tak cicho na portalach ale my jako mieszkancy jestesmy dumni..Gratulacje
Nie wiem jaką obecnie sytuację materialną ma Pani Sonia ,ale pamiętam jak przed laty Starostwo pomagało ,czy jeszcze pracuje w Starostwie ?w czym pomagało? prosze sobie wejsc na news tvp bolesławiec przewinac w dół ,,uhonorowana .....-nawet kwiatka nie otrzymala za tak wybitne osiagniecia...no i tez rozwiazano z nia umowe o prace za o ze byla ...wzorowym pracownikiem?zostawiajac ja w trudnej sytuacji.To tyle co mi wiadomo o ..pomocy ..dla tej Pani .Miejmy nadzieje ze mamy ta sama na mysli ..WSTYD panowie