~~Bobi napisał(a): Piotr Borys zdjęcia sobie z nim robił to pewnie on mu pomoże terazjego fryzjer tez ktory lata i sie wszystkim chwali ze on jest w jego biurze jak glupie male dziecko az nie przystoi to 50 latkowi przemku.wez ty w koncu badz powazny bo robisz siare dla posła.widzisz tylko siebie swoj narcyzm pomoz Piotrowi
~~Grafitowy Złotlin napisał(a): ten człowiek też nie jest do końca w porządku, mimo tego ze sam jestem chory na nowotwór złośliwy to pomagałem mu przez kilka miesięcy dwa lata temu, pewnego razu pozyczył ode mnie pewna kwote pieniędzy i juz
~~Grafitowy Złotlin napisał(a): ten człowiek też nie jest do końca w porządku, mimo tego ze sam jestem chory na nowotwór złośliwy to pomagałem mu przez kilka miesięcy dwa lata temu, pewnego razu pozyczył ode mnie pewna kwote pieniędzy i juz sie wiecej nie pojawił. Jeżeli bedzie to czytał to pozdrawiam i przypomne mu co mówił - jestem uczciwy i sumienie nie pozwala mi kogos oszukać - zegarek
Ten człowiek oszukał nie jedną osobę i robi z siebie pokrzywdzonego,a ta jego historia nie jest w 100%prawdziwa
~~Sąsiad Dziubka napisał(a): Nie no żal gość od kilku lat udaje ślepego.Matke martretuje psychicznie i jeszcze ma celność użalać się nad sobą alkoholik jeden.ma prawo podać cie do sądu za oszczerstwo.....? Zadośćuczynienie czeka cię wysokie za targanie czyjegoś dobrego imienia. Już widać że nie możesz przeboleć że pan Piotr znalazł zyczliwych ludzi
~~Cicha napisał(a): Ten człowiek to jeden wielki oszust