~~Płowobrązowy Nagietek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Miedzianoczerwona Diaskia napisał(a): Jedyne PISOWSKIE KSIĘSTWO ZE STARYM PISOWCEM ROMANEM NA MAPIE DOLNEGO ŚLĄSKA
BRAWO ..JESTEM DUMNA Z TAKIEGO MEZA STANU PIOTRA ROMANA.
PIOTR ROMAN TO STARY PiSowiec
~~Modry Jarząb napisał(a): jestem przerazony tym bardziej ze wiesci kraza i nie ustaja o ul.szkolnej i orlej.zapraszam na reportaz p.Z.Abramowicza o obozie tvp Bolesławiecchodzi o reportaz z 23 stycznia 2021r -odkrywamy historie? to bardzo ciekawy materiał
~~Rdzawobrązowa Skalnica napisał(a):Ktoś napisał: ~~Płowobrązowy Nagietek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Miedzianoczerwona Diaskia napisał(a): Jedyne PISOWSKIE KSIĘSTWO ZE STARYM PISOWCEM ROMANEM NA MAPIE DOLNEGO ŚLĄSKA
BRAWO ..JESTEM DUMNA Z TAKIEGO MEZA STANU PIOTRA ROMANA.
PIOTR ROMAN TO STARY PiSowiec
Pislandia...jak FORUM Romanum w szpitalu/blok operacyjny straszy/...
otworzy prezydent zamiast biura paszportowego konsulat PISu:)
:)))))))))to możliwe I prawdopodobne:)
~~Płowy Głóg napisał(a): „ Vendo Park „powstanie na ludzkiej krwi”? Jest stanowisko inwestora
Vendo Park
fot. Trei Real Estate
Firma Trei Real Estate Poland odniosła się do uwag ... Otrzymaliśmy oficjalne stanowi sko inwestora...
... Dodatkowo, w akcie nie znalazła się żadna wzmianka o tym, że grunt jest objęty ochroną historyczną czy konserwatorską...czy ważne z punktu widzenia historii miejsce. „
Pan Piotr Roman wygrał wybory w mieście , ale nie ma z kim rządzić ,
bo nazbierała się góra brudu i smrodu
koło Niego .
Może PiSowcy „wejdą „ do porozumienia z panem Piotrem Romanem , i dalej będą zamiatać sprawy pod dywan .