~~Kirowa Róża napisał(a):Ktoś napisał: ~~xyz napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Turkusowa Papryka napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Płowoszara Niezapominajka napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Weto napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Płowoszara Niezapominajka napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~stare weto napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kasztanowata Miodunka napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ciekawe napisał(a): Świdrowa a czy złożyłaś rezygnację z przewodniczącej Weta?? Czy dalej będziesz działać przeciwko burmistrzowi obecnemu !.
Też jestem ciekawy . Chcemy założyć takie veto i patrzeć jej na ręce . Zobaczymy jak jej będzie się pracować .
Jeżeli dostanę przeniesienie na piśmie ze starego weto to mnie przyjmiecie
Nie . Bo już lista zamknięta .
Dwie osoby i lista zamknięta ?przecież musi być zarząd ,komisja skrutacyjna ,komisja rewizyjna i członkowie.
Wszystko jest .A osób jest wiele .
Jedt i nazwa
Stowarzyszenie AUTOGRAF
BURMISTRZ Nowogr..... lechosl.....
A ja słyszałem że Lechosław się poróżnił ze Świdrową ,czyżby się na niej zawiódł ?
Co ja i nie tylko ja słyszałem o twojej matce- fuy
Ty słyszałeś a ja twojej starej dawałem do gęby .
~~Srebrnobiały Świerk napisał(a): Tak
~~ha ha napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kirowa Róża napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~xyz napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Turkusowa Papryka napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Płowoszara Niezapominajka napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Weto napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Płowoszara Niezapominajka napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~stare weto napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kasztanowata Miodunka napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ciekawe napisał(a): Świdrowa a czy złożyłaś rezygnację z przewodniczącej Weta?? Czy dalej będziesz działać przeciwko burmistrzowi obecnemu !.
Też jestem ciekawy . Chcemy założyć takie veto i patrzeć jej na ręce . Zobaczymy jak jej będzie się pracować .
Jeżeli dostanę przeniesienie na piśmie ze starego weto to mnie przyjmiecie
Nie . Bo już lista zamknięta .
Dwie osoby i lista zamknięta ?przecież musi być zarząd ,komisja skrutacyjna ,komisja rewizyjna i członkowie.
Wszystko jest .A osób jest wiele .
Jedt i nazwa
Stowarzyszenie AUTOGRAF
BURMISTRZ Nowogr..... lechosl.....
A ja słyszałem że Lechosław się poróżnił ze Świdrową ,czyżby się na niej zawiódł ?
Co ja i nie tylko ja słyszałem o twojej matce- fuy
Ty słyszałeś a ja twojej starej dawałem do gęby .
Fistaszka???????
~~Groszkowy Grab napisał(a): ~~Turkusowa Papryka dopadła Cię już "depresja szczytu"? Ile czasu jej dajesz na stołku? Pytam bo nie wiem ile mam przygotować popcornu.