~~ciekawe napisał(a): Świdrowa a czy złożyłaś rezygnację z przewodniczącej Weta?? Czy dalej będziesz działać przeciwko burmistrzowi obecnemu !.
~~Kasztanowata Miodunka napisał(a):Ktoś napisał: ~~ciekawe napisał(a): Świdrowa a czy złożyłaś rezygnację z przewodniczącej Weta?? Czy dalej będziesz działać przeciwko burmistrzowi obecnemu !.
Też jestem ciekawy . Chcemy założyć takie veto i patrzeć jej na ręce . Zobaczymy jak jej będzie się pracować .
~~Ciemnoszary Kosaciec napisał(a): Żeby patrzeć na ręce veto Ci niepotrzebne. A takie stowarzyszenie wbrew pozorom może robić coś więcej niż dążyć do przejęcia władzy.
~~Kasztanowata Miodunka napisał(a): Odpowiedz
~~Rdzawobrązowy Szczypiorek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kasztanowata Miodunka napisał(a): Odpowiedz
A co ona ma na tej naręce ?
~~Kasztanowata Miodunka napisał(a):Ktoś napisał: ~~ciekawe napisał(a): Świdrowa a czy złożyłaś rezygnację z przewodniczącej Weta?? Czy dalej będziesz działać przeciwko burmistrzowi obecnemu !.
Też jestem ciekawy . Chcemy założyć takie veto i patrzeć jej na ręce . Zobaczymy jak jej będzie się pracować .
~~stare weto napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kasztanowata Miodunka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ciekawe napisał(a): Świdrowa a czy złożyłaś rezygnację z przewodniczącej Weta?? Czy dalej będziesz działać przeciwko burmistrzowi obecnemu !.
Jeżeli dostanę przeniesienie na piśmie ze starego weto to mnie przyjmiecie
Nie . Bo już lista zamknięta .