~~DZPN napisał(a):Ktoś napisał: ~~Was napisał(a): Chyba nie wszystkich bo Mitera był dziś z nią ale asysta :-)
Proszę nie manipulować , ja byłem na Stadionie w Nowogrodźcu jako Członek Zarządu DZPN Wrocław wraz z Dyrektorem ,wręczyłem Drużynie Zjednoczonych Nowogrodziec puchar za awans do A klasy i Pani burmistrz tylko powiedziałem dzień dobry , na tym koniec .
~~Burobrązowa Bylica napisał(a): Jeśli będzie referendum ws. odwołania burmistrz to również o odwołanie rady i to będzie koniec radnych od Relicha.
~~Piernikowy Wawrzynek napisał(a): Tutaj bym polemizował czyja to manipulacja ...
~~Piernikowy Wawrzynek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Burobrązowa Bylica napisał(a): Jeśli będzie referendum ws. odwołania burmistrz to również o odwołanie rady i to będzie koniec radnych od Relicha.
Znikome szanse na referendum, ale gdyby nawet to będzie o odwołanie burmistrza bo nie ma podstaw za odwołaniem RM.
~~Aqurat napisał(a): W Gierałtowie obiecała Swider w tym roku wbicie lopaty pod budowę nowej świetlicy i zwiększenie środki o dodatkowe 2 mln zł . Oby ta łopata nie wykopała sobie końca pod referendum jeśli okłamała ludzi !