~~Gierałtowiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Aqurat napisał(a): W Gierałtowie obiecała Swider w tym roku wbicie lopaty pod budowę nowej świetlicy i zwiększenie środki o dodatkowe 2 mln zł . Oby ta łopata nie wykopała sobie końca pod referendum jeśli okłamała ludzi !
Nic takiego nie obiecała. Świetlica na być za max 2,5 mln i koniec. Referendum wykopie radnych w kosmos. W końcu dziadki zajmą się wnukami bo tam jest ich miejsce
~~Gierałtowiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Aqurat napisał(a): W Gierałtowie obiecała Swider w tym roku wbicie lopaty pod budowę nowej świetlicy i zwiększenie środki o dodatkowe 2 mln zł . Oby ta łopata nie wykopała sobie końca pod referendum jeśli okłamała ludzi !
Nic takiego nie obiecała. Świetlica na być za max 2,5 mln i koniec. Referendum wykopie radnych w kosmos. W końcu dziadki zajmą się wnukami bo tam jest ich miejsce
~~Burobrązowa Bylica napisał(a):Ktoś napisał: ~~DZPN napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Was napisał(a): Chyba nie wszystkich bo Mitera był dziś z nią ale asysta :-)
Proszę nie manipulować , ja byłem na Stadionie w Nowogrodźcu jako Członek Zarządu DZPN Wrocław wraz z Dyrektorem ,wręczyłem Drużynie Zjednoczonych Nowogrodziec puchar za awans do A klasy i Pani burmistrz tylko powiedziałem dzień dobry , na tym koniec .
Czyli nie byłeś - manipulacja od RR jak zwykle. Robert za robotę się weź.
Czytaj tłuku dokładnie , był i powiedział dzień dobry Świdrowej . Od RR wara , bo już przesada on was ma w czterech litrach . Szkoda że pan z veto nie powiedział żegnaj za swoje kłamstwa nie chcę cię znać .
~~Kasztanowaty Driakiew napisał(a):Ktoś napisał: ~~Gierałtowiec napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Aqurat napisał(a): W Gierałtowie obiecała Swider w tym roku wbicie lopaty pod budowę nowej świetlicy i zwiększenie środki o dodatkowe 2 mln zł . Oby ta łopata nie wykopała sobie końca pod referendum jeśli okłamała ludzi !
Wszystko jest zanotowane, sama Swidrowa notowała. Zapytaj się jej.
Ty tych dziadków nie wybierałeś to zamilcz . Czym mają się zająć to oni decydują a nie taki gbur .Ona obieca , zanotuje ale i tak wykiwa wszystkich . Kłamie aż wstyd . Kłamie we wszystkich wioskach na zebraniach . Tylko nie poważni wieżą w to co ona mówi .
~~Pomarańczowożółta Pernecja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kasztanowaty Driakiew napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Gierałtowiec napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Aqurat napisał(a): W Gierałtowie obiecała Swider w tym roku wbicie lopaty pod budowę nowej świetlicy i zwiększenie środki o dodatkowe 2 mln zł . Oby ta łopata nie wykopała sobie końca pod referendum jeśli okłamała ludzi !
Wszystko jest zanotowane, sama Swidrowa notowała. Zapytaj się jej.
Ty tych dziadków nie wybierałeś to zamilcz . Czym mają się zająć to oni decydują a nie taki gbur .Ona obieca , zanotuje ale i tak wykiwa wszystkich . Kłamie aż wstyd . Kłamie we wszystkich wioskach na zebraniach . Tylko nie poważni wieżą w to co ona mówi .
-nie poważni wieżą -