~~dbl napisał(a): Słuchałem dzisiaj wypowiedzi człowieka ,który wprowadził panią Świder na salony ,wypowiadał się odnośnie ostatniej sesji Rady Miasta , twierdząc ,że Gmina stacza się na dno !
~~Posiwiała Kufea napisał(a):Ktoś napisał: ~~dbl napisał(a): Słuchałem dzisiaj wypowiedzi człowieka ,który wprowadził panią Świder na salony ,wypowiadał się odnośnie ostatniej sesji Rady Miasta , twierdząc ,że Gmina stacza się na dno !
To nie jest tak źle jeszcze jest dno dna ,.
~~świder napisał(a):Ktoś napisał: ~~Posiwiała Kufea napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~dbl napisał(a): Słuchałem dzisiaj wypowiedzi człowieka ,który wprowadził panią Świder na salony ,wypowiadał się odnośnie ostatniej sesji Rady Miasta , twierdząc ,że Gmina stacza się na dno !
A za twoich rządów Robert to kwitła, prawda???
Jest takie powiedzenie ,,zamienił stryjek siekierkę na kijek"
~~świder napisał(a):Ktoś napisał: ~~Posiwiała Kufea napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~dbl napisał(a): Słuchałem dzisiaj wypowiedzi człowieka ,który wprowadził panią Świder na salony ,wypowiadał się odnośnie ostatniej sesji Rady Miasta , twierdząc ,że Gmina stacza się na dno !
A za twoich rządów Robert to kwitła, prawda???
Tak za rzadow Pana Roberta sie rozwijała.
~~xyv napisał(a): Robert jaki był to był ,ale nie oszukał tych którzy go popierali a ta kobieta wypluła całe Veto dzięki któremu wygrała wybory ,ale ,,co ma wisieć nie utonie'' myślę .że referendum będzie skuteczne .