~~Jerzy Matuszewski napisał(a): Coś się stało z Impulsem? Nic się nie stało! Tylko dieta - za wszelką cenę. Żyją wśród nas naiwni, których udało im się oszukać.
~~Zielonkawy Rdest napisał(a): Myślę że jeżeli udało się wypracować porozumienie to tylko dobrze. Z kłótni jeszcze nic dobrego nie wyniknęło. Ja życze powodzenia. I punkt za likwidację etetowego członka w powiecie!
~~Zielonkawy Rdest napisał(a): Myślę że jeżeli udało się wypracować porozumienie to tylko dobrze. Z kłótni jeszcze nic dobrego nie wyniknęło. Ja życze powodzenia. I punkt za likwidację etetowego członka w powiecie!
~~Brunatnożółta Stokrotka napisał(a): Pozorant-opozycjonista , który dla stołeczka, porzuci każdą grupę naiwniaków. Wszystko robił tylko pod siebie i dla nikogo nic. Dla mnie to drugi Kukiz sprzedawczyk. Implus Miasta, to była ściema, by wyłuskać oportunistów w mieście i wystawić ich Romkowi.
Nawet Pani Iwona Bojko na profilu "Kultura łączy ludzi" napisała " Mój udział w projekcie IMPULS zakończył się...bla, bla.. Ale bycie autentyczną i w zgodzie ze sobą , jest dla mnie najważniejsze..." Wszystko w temacie .