~~Brunatnożółta Stokrotka napisał(a): Pozorant-opozycjonista , który dla stołeczka, porzuci każdą grupę naiwniaków. Wszystko robił tylko pod siebie i dla nikogo nic. Dla mnie to drugi Kukiz sprzedawczyk. Implus Miasta, to była ściema, by wyłuskać oportunistów w mieście i wystawić ich Romkowi.
Nawet Pani Iwona Bojko na profilu "Kultura łączy ludzi" napisała " Mój udział w projekcie IMPULS zakończył się...bla, bla.. Ale bycie autentyczną i w zgodzie ze sobą , jest dla mnie najważniejsze..." Wszystko w temacie .
~~Niebieskawa Psianka napisał(a): Nie dostała się do rady to zakończyła. Ktoś jej broni walczyć z Romanem? Może razem z tobą stworzy ruch opozycyjny? Ale tak nie będzie, wiesz dlaczego? Bo tacy jak ty chowali się za plecami Macieja. A powalcz, spróbuj.
Maciej, nie przejmować się fałszywcami i robić swoje, realizować to z czym się szło do wyborów.
~~Różowawy Agrest napisał(a): PO chciała starostę dlatego są gdzie są. Poza tym widać że nie są spójni i stabilni, a to nie sprzyja budowaniu.
~~Starozłota Stokrotka napisał(a): widać że idzie jakaś odwilż u Romana... gliniada wraca, etatowego pozamiatali... ciekawie się robi... może blues nad bobrem wróci :)
~~Pomarańczowa Hortensja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Starozłota Stokrotka napisał(a): widać że idzie jakaś odwilż u Romana... gliniada wraca, etatowego pozamiatali... ciekawie się robi... może blues nad bobrem wróci :)
O, jak będzie BnB to mają mój głos :)))))