~~Ciemnobursztynowa Fasola napisał(a):Wolałbym Abyśmiał rację, lecz niestety bardziej mi się wydaje, że Pan, który napisał powyższy komentarz ma rację... Czy to nie jest przypadek, że w tak krótkim czasie pali się tyle miejsc takich, które raczej nie są aż tak łatwo palne np. Zajezdnia w Bytomiu czy różne galerie? Zaznaczmy też to, że w Toruniu zatrzymano osobę, która chciała galerię podpalić. Uważam, że w Polsce panuje jakaś szajka podpalaczy, albo nie daj Bóg jakieś Rosyjskie służby. Taki jak niestety mój punkt widzenia.Ktoś napisał: ~~Czerwonozłoty Pustynnik napisał(a): To jest jakas wojna
Chyba wyłącznie medialna, pożary zawsze były i to nawet częściej niż obecnie, tylko nikt o tym tak nie pisał jak teraz. Robią z tego propagandę strachu, żeby ludzie żyli w ciągłym strachu.
~~Rumiany Tamaryszek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciemnobursztynowa Fasola napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Czerwonozłoty Pustynnik napisał(a): To jest jakas wojna
Chyba wyłącznie medialna, pożary zawsze były i to nawet częściej niż obecnie, tylko nikt o tym tak nie pisał jak teraz. Robią z tego propagandę strachu, żeby ludzie żyli w ciągłym strachu. Wolałbym Abyśmiał rację, lecz niestety bardziej mi się wydaje, że Pan, który napisał powyższy komentarz ma rację... Czy to nie jest przypadek, że w tak krótkim czasie pali się tyle miejsc takich, które raczej nie są aż tak łatwo palne np. Zajezdnia w Bytomiu czy różne galerie? Zaznaczmy też to, że w Toruniu zatrzymano osobę, która chciała galerię podpalić. Uważam, że w Polsce panuje jakaś szajka podpalaczy, albo nie daj Bóg jakieś Rosyjskie służby. Taki jak niestety mój punkt widzenia.
Trzeba o to pytać Janusza z młynów .To samozwańczy rzecznik Putina na Bolesławiec , piewca jego militarnego geniuszu.