~~Białawoszara Miechunka napisał(a): Cieszę się, że jesteście. Musicie ostrzej atakować władzę, jeżeli robi źle.
~~Brązowozłoty Cypryśnik napisał(a): Wielkie gratulacje. Wasza Redakcja jest Wspaniała nie ceenzurujecie nazych wypowiedzi. Kazdy może wystawić swą opinie
Istotne niestety moderuje i tym zniechęca Uwzględnia komentarze które im pasują. Nie mogę doczekać się zabawy z Wami
Oj będzie ludzi będzie
~~pinochet napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brązowozłoty Cypryśnik napisał(a): Wielkie gratulacje. Wasza Redakcja jest Wspaniała nie ceenzurujecie nazych wypowiedzi. Kazdy może wystawić swą opinie
Istotne niestety moderuje i tym zniechęca Uwzględnia komentarze które im pasują. Nie mogę doczekać się zabawy z Wami
Oj będzie ludzi będzie
Cenzura była,a najbardziej przy promocji covid 19
Marcin Marczewski napisał(a): Uwielbiam, gdy ludzie anonimowo przypisują mi cechy, których nie mam :-)
Nakręca mnie to bardziej! Nie zmieniło się to od 20 lat :)
~~pinochet napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brązowozłoty Cypryśnik napisał(a): Wielkie gratulacje. Wasza Redakcja jest Wspaniała nie ceenzurujecie nazych wypowiedzi. Kazdy może wystawić swą opinie
Oj będzie ludzi będzie
Cenzura była,a najbardziej przy promocji covid 19