~~Barwinkowy Ognik napisał(a): hola hola ,a co na to wasze partnerki
~~Szara Krokosmia napisał(a):Ktoś napisał: Marcin Marczewski napisał(a): Zapraszam wszystkich :)
Coś mi się zdaje, że z tych starych nikt nie chce z tobą rozmawiać a ci nowi nie znają mieszkańca Krakowa który odwiedza bolesławiec kilka razy w roku (doglądać biznes).
Marcin Marczewski napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szara Krokosmia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Marcin Marczewski napisał(a): Zapraszam wszystkich :)
Coś mi się zdaje, że z tych starych nikt nie chce z tobą rozmawiać a ci nowi nie znają mieszkańca Krakowa który odwiedza bolesławiec kilka razy w roku (doglądać biznes).
Lepiej martw się o siebie :-) To , że z Tobą nikt nie chce rozmawiać, nie oznacza, że inni też tak mają :-) Współczuję Ci - tak po ludzku.
Nie współczuj tak Marcinku , śp. Panna nie jednego guza Ci nabił , ciąłeś po postach jak krawiec.
Pamiętamy i Ty musi też.
Zastosowana autokorekta
~~hahaha napisał(a):Ktoś napisał: Marcin Marczewski napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Szara Krokosmia napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: Marcin Marczewski napisał(a): Zapraszam wszystkich :)
Lepiej martw się o siebie :-) To , że z Tobą nikt nie chce rozmawiać, nie oznacza, że inni też tak mają :-) Współczuję Ci - tak po ludzku.
Nie współczuj tak Marcinku , śp. Panna nie jednego guza Ci nabił , ciąłeś po postach jak krawiec.
Pamiętamy i Ty musi też.
Myślę że wielu tu pamięta jego otwarte chamstwo i ukierunkowane bluzgi o których jednak nie wspominasz. Czyżbyś tego akurat nie pamiętał?