~~Klaudia napisał(a): Prawda jest taka, że nie ma żadnych informacji o korkach na A4 , żadnych tablic elektronicznych, że jest korek i trzeba zwolnić. Policja powinna też coś robić, wysyłać radiowóz na A4 żeby informować kierowców. Wiele razy doświadczyłam chili grozy na A4, tam jest strasznie. Najgorsze, że nikt za tą niepotrzebną śmierć nie ponosi odpowiedzialności, przykre. Kondolencje dla rodziny.
~~Klaudia napisał(a): Prawda jest taka, że nie ma żadnych informacji o korkach na A4 , żadnych tablic elektronicznych, że jest korek i trzeba zwolnić. Policja powinna też coś robić, wysyłać radiowóz na A4 żeby informować kierowców. Wiele razy doświadczyłam chili grozy na A4, tam jest strasznie. Najgorsze, że nikt za tą niepotrzebną śmierć nie ponosi odpowiedzialności, przykre. Kondolencje dla rodziny.Tak z ciekowości, gdzie nasza policja "speed" która więcej kosztów poniosła niż to warte. W bonusie jeden stróż prawa zginął
~~Ochrowa Runianka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Klaudia napisał(a): Prawda jest taka, że nie ma żadnych informacji o korkach na A4 , żadnych tablic elektronicznych, że jest korek i trzeba zwolnić. Policja powinna też coś robić, wysyłać radiowóz na A4 żeby informować kierowców. Wiele razy doświadczyłam chili grozy na A4, tam jest strasznie. Najgorsze, że nikt za tą niepotrzebną śmierć nie ponosi odpowiedzialności, przykre. Kondolencje dla rodziny.
TO BEZNADZIEJNY KRAJ I BEZNADZIEJNA MILICJA
~~Klaudia napisał(a): Prawda jest taka, że nie ma żadnych informacji o korkach na A4 , żadnych tablic elektronicznych, że jest korek i trzeba zwolnić. Policja powinna też coś robić, wysyłać radiowóz na A4 żeby informować kierowców. Wiele razy doświadczyłam chili grozy na A4, tam jest strasznie. Najgorsze, że nikt za tą niepotrzebną śmierć nie ponosi odpowiedzialności, przykre. Kondolencje dla rodziny.