~~Biaława Pelargonia napisał(a): Jedna bezmyślna się znalazła?
PO co ją reklamujecie?
POtrzeba wam tabletki?
~~Kobieta napisał(a): Dziękujemy Apteka pod Klonami! Poza najlepszą obsługą w mieście mają Państwo we mnie stałego klienta. W moim wieku ta tabletka już nie jest potrzebna, ale cieszę się w imieniu młodszych kobiet, że nie zamiatacie tematu pod dywan. Kobiety/ żony nadal są zmuszane do seksu małżeńskiego. Nie zawsze tabletki potrzebne są mlodym dziewczynom, dużo bardziej może być ona potrzebna dobrzałym matkom , z 2-3 dzieci, które nie mogą sobie pozwolić na antykoncepcję ( przeciwskazania medyczne) , ani na kolejne dziecko. I pamiętajcie Panowie, każda kochana kobieta chce Wam urodzić dziecko. Czasami to Wy nie zapewniacie poczucia bezpieczeństwa. Mówmy głośno, że abtykoncepcja to nie tylko sprawa kobiet. Używajcie Panowie prezerwatyw, a problemu nie będzie!
~~Szarozielony Pierwiosnek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Biaława Pelargonia napisał(a): Jedna bezmyślna się znalazła?
PO co ją reklamujecie?
POtrzeba wam tabletki?
po co sie odzywasz zdezelowany emerycie......
co cie to interesuje?
kupisz?
nie?
TO DAJ INNYM KUPIC - psie ogrodnika
~~Stalowoniebieski Eukomis napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kobieta napisał(a): Dziękujemy Apteka pod Klonami! Poza najlepszą obsługą w mieście mają Państwo we mnie stałego klienta. W moim wieku ta tabletka już nie jest potrzebna, ale cieszę się w imieniu młodszych kobiet, że nie zamiatacie tematu pod dywan. Kobiety/ żony nadal są zmuszane do seksu małżeńskiego. Nie zawsze tabletki potrzebne są mlodym dziewczynom, dużo bardziej może być ona potrzebna dobrzałym matkom , z 2-3 dzieci, które nie mogą sobie pozwolić na antykoncepcję ( przeciwskazania medyczne) , ani na kolejne dziecko. I pamiętajcie Panowie, każda kochana kobieta chce Wam urodzić dziecko. Czasami to Wy nie zapewniacie poczucia bezpieczeństwa. Mówmy głośno, że abtykoncepcja to nie tylko sprawa kobiet. Używajcie Panowie prezerwatyw, a problemu nie będzie!
A we mnie nie, bo tam jest najdrożej.