~~xyz napisał(a):Ktoś napisał: ~~Stalowoniebieski Eukomis napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Rubinowa Żurawina napisał(a): Skoro zdradził, to jest zdrajcą. No comment.
A jak nazwać PO, które nie dotrzymuje obietnic wyborczych, bo gdzie jest paliwo po 5, 19 zł za litr, kwoty wolnej od podatku 60.000 zł nie ma , rachunki za gaz i prąd nie są mniejsze o połowę , w sklepach nie jest taniej, a to wielokrotnie obiecał Donald Tusk przewodniczący KO.
Gdybyś myślał głową to paliwo kupował byś po 5,19 wystarczy kupić 10 litrów oleju napędowego i w promocji 10 litrów oleju rzepakowego po 4 zł i wymieszać ja tak robiłem mając mercedesa 125 .
I co ma to wypić ?, ten gołodupiec nawet roweru nie ma a co dopiero samochód. Słyszy łajza co mu podobni do niego szepczą i klepie to później na forum.
~~Eee napisał(a):Ktoś napisał: ~~xyz napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Stalowoniebieski Eukomis napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Rubinowa Żurawina napisał(a): Skoro zdradził, to jest zdrajcą. No comment.
A jak nazwać PO, które nie dotrzymuje obietnic wyborczych, bo gdzie jest paliwo po 5, 19 zł za litr, kwoty wolnej od podatku 60.000 zł nie ma , rachunki za gaz i prąd nie są mniejsze o połowę , w sklepach nie jest taniej, a to wielokrotnie obiecał Donald Tusk przewodniczący KO.
Gdybyś myślał głową to paliwo kupował byś po 5,19 wystarczy kupić 10 litrów oleju napędowego i w promocji 10 litrów oleju rzepakowego po 4 zł i wymieszać ja tak robiłem mając mercedesa 125 .
I co ma to wypić ?, ten gołodupiec nawet roweru nie ma a co dopiero samochód. Słyszy łajza co mu podobni do niego szepczą i klepie to później na forum.
Ale zabawne, KO ma swoich wyborców za nic, przed wyborami wielokrotnie Donald Tusk obiecywał kwotę wolną od podatku 60.000 zł , paliwa po 5, 19 zł za litr, rachunki za gaz i prąd o połowę niższe, a sklepach,że będzie taniej, a teraz wszystko jest na odwrót. I jak można zdradzić taką partię.Nie dziwię się jak ktoś odchodzi.
~~promo napisał(a): Podobno jak sobie nakleisz na przednią szybę naklejkę PO to na Orlenie tankujesz po 5,19
Pamiętajcie że naklejka musi być widoczna gołym okiem przez pracownika stacji więc format conajmiej A4