~~Jasnopopielata Acidantera napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciemnoniebieska Inkarwilla napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Oberżynowa Pietruszka napisał(a): Koalicja dograna...... - Jeszcze tak niskiej frekwencji w wyborach nie było. Ludzie mają dość. Mieszkańcy nie glupcy
Tak dograna, że PO też głosowała za Gabrysiekiem na starostę :)
Gdyby tak było Zarząd dostałby 20 głosów. Opozycja po raz pierwszy pokazała jaja i nie poparła Zarządu. Ponoć Rudyk wywalił im wszystko w oczy i doprowadził do furii Prezydenta i Starostę.
Widziałem. Roman się zagotował jak usłyszał że powiat prowadzi polityką wasalizmu wobec miasta. Nawet dorwał się do mikrofonu aby bronić starosty..
~~Złocistobrązowa Wierzba napisał(a): Słuchałem i to raczej Rudyk dostał łomot od Gabrysiaka i Romana mówiąc mu m.in. że oni Warszawy słuchać w samorządzie nie muszą. PO bez telefonu do Warszawy bąka puścić nie może
~~Kakaowa Dąbrówka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Złocistobrązowa Wierzba napisał(a): Słuchałem i to raczej Rudyk dostał łomot od Gabrysiaka i Romana mówiąc mu m.in. że oni Warszawy słuchać w samorządzie nie muszą. PO bez telefonu do Warszawy bąka puścić nie może
A kto ma za koalicjanta PiS? Oni słuchają Nowogrodzkiej i chyba mają zakaz wypowiadania się, tylko klikają odpowiednie przyciski.
~~Krasnik napisał(a): Brawo dla Rudyka, a ten Gabrysiaka to kolejny pajac Romana, robi wszystko pod dyktando Cara, a do tego jest bardzo nie słowny i kręci mieszkańców, kłamca straszny! Gromadka się cieszy że go już nie ma tu.