~~swkra napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bladofioletowa Śnieguliczka napisał(a):możesz mi dać parę lekcjiKtoś napisał: Ktoś napisał: ~~swkra napisał(a): To ja nagrałam tego pana. Ja i moje koleżanki jesteśmy nieletnie, nagrałam go tylko dlatego żeby ktoś zobaczył co takiego dzieje się w tym miejscu, pan zanim poszedł onanizował się przy nas i po prostu chciałam pokazać że trzeba na siebie uważać.
A jak z koleżanką robiliście sobie palcówki nad Bobrem to było OK?
nigdzie nie słyszałam o tej sytuacji, na żadnym forum czy grupach ale jeśli myślisz że to my to proszę o kontakt może jakiś nr. tel albo konto na fb i może znajdziemy informacje o tych dziewczynach☺️
PS. jedyne co robię z palcami to gram na pianinie
~~ela napisał(a): Z całego tego incydentu wychodzi jak szydło z worka obraz dzisiejszej młodzieży... nieładnie dziewczyny. Najpierw opijacie zakonczenie roku szkolnego nad bobrem, i zamiast grać ładnie na pianinie czym się tak chwalicie to wy nagrywacie chorego faceta którego wczesniej najnormalniej w swiecie ..szczułyscie. Rodzicie powinnie sie za was wziasc i porzadnie dupe złoić gumowym szlaufem
~~Szarożółty Ubiorek napisał(a):Ktoś napisał: ~~swkra napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bladofioletowa Śnieguliczka napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~swkra napisał(a): To ja nagrałam tego pana. Ja i moje koleżanki jesteśmy nieletnie, nagrałam go tylko dlatego żeby ktoś zobaczył co takiego dzieje się w tym miejscu, pan zanim poszedł onanizował się przy nas i po prostu chciałam pokazać że trzeba na siebie uważać.
A jak z koleżanką robiliście sobie palcówki nad Bobrem to było OK?
nigdzie nie słyszałam o tej sytuacji, na żadnym forum czy grupach ale jeśli myślisz że to my to proszę o kontakt może jakiś nr. tel albo konto na fb i może znajdziemy informacje o tych dziewczynach☺️
PS. jedyne co robię z palcami to gram na pianinie możesz mi dać parę lekcji