~~Ogarnij ta się napisał(a): Nagle wszyscy będą odwoływać radę. Burmistrz to nie jest pomazaniec boży tylko zwykły pracownik samorządowy, który zarabia o wiele za dużo niż powinien. Nie udzielili jej absolutorium i nie otrzymała wotum i co? Będziecie teraz pluć jadem jak w amoku? Może to lepiej dla burmistrzowej bo będzie miała teraz motywację do rzetelnej i uczciwej pracy na rzecz gminy. Jak na razie to widać tylko autopromocję na socjalach. Niech do niej dotrze, że sprawuje urząd burmistrza a nie jest jakąś instagramerką. Do roboty proszę się zabrać a nie knuć jak zdobyć wiékszość w radzie. Ale z tego co widać raczej tej większości nie będzie dlatego robicie teraz nagonkę na radnych. A kto tak płakał przed wyborami, że jest hejtowany? Co teraz robicie jak nie hejtujecie? Radni od Świdrowej zacznijcie zajmować się swoimi obowiązkami bo mieszkańcy po to Was wybrali a nie po to żebyście odgrywali służbę na zamku.
~~Zazieleniały Rannik napisał(a): To było podczas kampanii wyborczej. Co były burmistrz robił już mnie nie interesuje. Teraz jest czas działania. Wszyscy w ratuszu jesteście naszymi pracownikami. Jesteście MOIMI pracownikami bo jestem mieszkańcem tej gminy. Do roboty a nie na bolec.info komentarze wstawiać.
~~Błękitnoszary Różanecznik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ogarnij ta się napisał(a): Nagle wszyscy będą odwoływać radę. Burmistrz to nie jest pomazaniec boży tylko zwykły pracownik samorządowy, który zarabia o wiele za dużo niż powinien. Nie udzielili jej absolutorium i nie otrzymała wotum i co? Będziecie teraz pluć jadem jak w amoku? Może to lepiej dla burmistrzowej bo będzie miała teraz motywację do rzetelnej i uczciwej pracy na rzecz gminy. Jak na razie to widać tylko autopromocję na socjalach. Niech do niej dotrze, że sprawuje urząd burmistrza a nie jest jakąś instagramerką. Do roboty proszę się zabrać a nie knuć jak zdobyć wiékszość w radzie. Ale z tego co widać raczej tej większości nie będzie dlatego robicie teraz nagonkę na radnych. A kto tak płakał przed wyborami, że jest hejtowany? Co teraz robicie jak nie hejtujecie? Radni od Świdrowej zacznijcie zajmować się swoimi obowiązkami bo mieszkańcy po to Was wybrali a nie po to żebyście odgrywali służbę na zamku.
Nie cwaniakuj ,bo na 1500 mieszkańców radny otrzymuje 200 głosów i to ma być głos suwerena .? przecież na wiosce wystarczy działać w Kole Gospodyń mieć wykształcenie podstawowe i można czuć się radnym .
~~Zazieleniały Rannik napisał(a): To było podczas kampanii wyborczej. Co były burmistrz robił już mnie nie interesuje. Teraz jest czas działania. Wszyscy w ratuszu jesteście naszymi pracownikami. Jesteście MOIMI pracownikami bo jestem mieszkańcem tej gminy. Do roboty a nie na bolec.info komentarze wstawiać.