~~Płowożółty Klon napisał(a): Zaraz zaraz - to jak młody sztur "żartował" z ofiar zamachu smoleńskiego to można - a jak napisze sie że starszy sztur spowodował wypadek w stanie nietrzeźwości i wstydził się że jest polakiem - to już morderatorzy kasują bo hejt? Tego teraz na dziennikarstwie uczą?
~~Burozielona Turzyca napisał(a): Ś.p. Stuhr nie był antypolski nie pluł na Polskę natomiast był przeciw temu co robi PiS i temu jak rządzi Polską. Wypowiadał się negatywnie a podstawową zasadą PiS jest: kto nie jest z nami, kto jest przeciw to należy jego zniszczyć, opluć, zamieszać z błotem - co najgorsze tego nauczył również swoich zwolenników. Należy tu przypomnieć ś.p. prof. Staniszkis, która za Pis i braci Kaczyńskich dała by się pokroić, do czasu gdy zaczęła ich krytykować za ,, mieszanie " z TK i wymiarem sprawiedliwości i rozpoczęło się jej niszczenie, opluwanie, przypisywanie różnych rzeczy co najprawdopodobniej doprowadziło do jej ciężkiej choroby. Zdaje się że na pogrzebie jej ,, przyjaciela " nie było.
~~Czerwonobrązowy Szczawik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Burozielona Turzyca napisał(a): Ś.p. Stuhr nie był antypolski nie pluł na Polskę natomiast był przeciw temu co robi PiS i temu jak rządzi Polską. Wypowiadał się negatywnie a podstawową zasadą PiS jest: kto nie jest z nami, kto jest przeciw to należy jego zniszczyć, opluć, zamieszać z błotem - co najgorsze tego nauczył również swoich zwolenników. Należy tu przypomnieć ś.p. prof. Staniszkis, która za Pis i braci Kaczyńskich dała by się pokroić, do czasu gdy zaczęła ich krytykować za ,, mieszanie " z TK i wymiarem sprawiedliwości i rozpoczęło się jej niszczenie, opluwanie, przypisywanie różnych rzeczy co najprawdopodobniej doprowadziło do jej ciężkiej choroby. Zdaje się że na pogrzebie jej ,, przyjaciela " nie było.
To dlatego wstydził się rozmawiać za granicą po polsku? Ja PiSu nigdy nie uważałem ale po polsku i tego że jestem Polakiem, nigdy się nie wstydziłem. Tak że twoja teoria jakiś słabo wypada. A mieszanie nawet TK czy ś.p. profesor to przesada... Wspomnij jeszcze Smoleńsk...
~~Czerwonobrązowy Szczawik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Burozielona Turzyca napisał(a): Ś.p. Stuhr nie był antypolski nie pluł na Polskę natomiast był przeciw temu co robi PiS i temu jak rządzi Polską. Wypowiadał się negatywnie a podstawową zasadą PiS jest: kto nie jest z nami, kto jest przeciw to należy jego zniszczyć, opluć, zamieszać z błotem - co najgorsze tego nauczył również swoich zwolenników. Należy tu przypomnieć ś.p. prof. Staniszkis, która za Pis i braci Kaczyńskich dała by się pokroić, do czasu gdy zaczęła ich krytykować za ,, mieszanie " z TK i wymiarem sprawiedliwości i rozpoczęło się jej niszczenie, opluwanie, przypisywanie różnych rzeczy co najprawdopodobniej doprowadziło do jej ciężkiej choroby. Zdaje się że na pogrzebie jej ,, przyjaciela " nie było.
To dlatego wstydził się rozmawiać za granicą po polsku? Ja PiSu nigdy nie uważałem ale po polsku i tego że jestem Polakiem, nigdy się nie wstydziłem. Tak że twoja teoria jakiś słabo wypada. A mieszanie nawet TK czy ś.p. profesor to przesada... Wspomnij jeszcze Smoleńsk...
~~Don-Bum napisał(a):Ktoś napisał: ~~Czerwonobrązowy Szczawik napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Burozielona Turzyca napisał(a): Ś.p. Stuhr nie był antypolski nie pluł na Polskę natomiast był przeciw temu co robi PiS i temu jak rządzi Polską. Wypowiadał się negatywnie a podstawową zasadą PiS jest: kto nie jest z nami, kto jest przeciw to należy jego zniszczyć, opluć, zamieszać z błotem - co najgorsze tego nauczył również swoich zwolenników. Należy tu przypomnieć ś.p. prof. Staniszkis, która za Pis i braci Kaczyńskich dała by się pokroić, do czasu gdy zaczęła ich krytykować za ,, mieszanie " z TK i wymiarem sprawiedliwości i rozpoczęło się jej niszczenie, opluwanie, przypisywanie różnych rzeczy co najprawdopodobniej doprowadziło do jej ciężkiej choroby. Zdaje się że na pogrzebie jej ,, przyjaciela " nie było.
A jaki jeszcze inny język znasz , skoro czytanie polskiego słabo ci wychodzi.
Wiadomo, napisałeś, ktoś cię skrytykował ( i wg. miał rację) to trzeba go próbować ośmieszyć. Typowe dla wyborcy lewej strony. Oj typowe...
~~Aga napisał(a):Ktoś napisał: ~~Don-Bum napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Czerwonobrązowy Szczawik napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Burozielona Turzyca napisał(a): Ś.p. Stuhr nie był antypolski nie pluł na Polskę natomiast był przeciw temu co robi PiS i temu jak rządzi Polską. Wypowiadał się negatywnie a podstawową zasadą PiS jest: kto nie jest z nami, kto jest przeciw to należy jego zniszczyć, opluć, zamieszać z błotem - co najgorsze tego nauczył również swoich zwolenników. Należy tu przypomnieć ś.p. prof. Staniszkis, która za Pis i braci Kaczyńskich dała by się pokroić, do czasu gdy zaczęła ich krytykować za ,, mieszanie " z TK i wymiarem sprawiedliwości i rozpoczęło się jej niszczenie, opluwanie, przypisywanie różnych rzeczy co najprawdopodobniej doprowadziło do jej ciężkiej choroby. Zdaje się że na pogrzebie jej ,, przyjaciela " nie było.
A jaki jeszcze inny język znasz , skoro czytanie polskiego słabo ci wychodzi.
Wiadomo, napisałeś, ktoś cię skrytykował ( i wg. miał rację) to trzeba go próbować ośmieszyć. Typowe dla wyborcy lewej strony. Oj typowe...
Nauka w Polsce jest bezpłatna i do 8 klasy obowiązkowa.Podczas PISania wypadałoby z niej korzystać . Zgadza się ???