~~Brązowawa Malina napisał(a):b. Brawo Brązowa Malina, pozdrawiam serdecznie.Ktoś napisał: ~~mistrz napisał(a): Żuc gumę do żucia w czasie wywiadu to nie pasuje do... mistrza.... Trochę szacunku młody do Pana dziennikarza oraz większej pokory.... Pamiętaj że w Bolesławcu są lepsze orły od ciebie mające wyższe osiągnięcia sportowe tyłko nie są ządne aż tak wielkich gloryfikacjib
On przestanie żuć gumę, a Ty zaczniesz biegać jak on? Komentarze jak zwykle z dupy.
~~Błękitna Tygrysówka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Tabaczkowa Kobea napisał(a): Gratulacje Mistrzu Stanisławie !!!nie produkuj sie i nie kłam bo mistrzow nie tylko euro py ale swiata swiata w Boleslawcu jest wielu tylko nie lataja po redakcjach i nie zadzieraja nosa.Prosze nie obrazac innych bo kto kogo dołuje ten sam bedzie zdołowany.Nie tylko jakis tam biegacz jest pempkiem tego Bolesławca z tego co wiem to ten długi to słabeusz na siłce nawet dziewczyny od niego sa silniejsze.
Krytykującym życzę osiągnięć Mistrza oraz jego kultury i elokwencji. Pozdrawiam.
Wymień proszę mi tych mistrzów. Pozdrawiam
~~Błękitna Tygrysówka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Tabaczkowa Kobea napisał(a): Gratulacje Mistrzu Stanisławie !!!nie produkuj sie i nie kłam bo mistrzow nie tylko euro py ale swiata swiata w Boleslawcu jest wielu tylko nie lataja po redakcjach i nie zadzieraja nosa.Prosze nie obrazac innych bo kto kogo dołuje ten sam bedzie zdołowany.Nie tylko jakis tam biegacz jest pempkiem tego Bolesławca z tego co wiem to ten długi to słabeusz na siłce nawet dziewczyny od niego sa silniejsze.
Krytykującym życzę osiągnięć Mistrza oraz jego kultury i elokwencji. Pozdrawiam.
~~Zielony Żółwik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Błękitna Tygrysówka napisał(a):obowiązuje RODO nikt ci bez zgody nie będzie wymieniać i to na twoje życzenie ale tacy są trenują gdzie indziej i osiągają wielkie sukcesy. Koniec tematu są inne ciekawsze tematy na stronach.Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Tabaczkowa Kobea napisał(a): Gratulacje Mistrzu Stanisławie !!!nie produkuj sie i nie kłam bo mistrzow nie tylko euro py ale swiata swiata w Boleslawcu jest wielu tylko nie lataja po redakcjach i nie zadzieraja nosa.Prosze nie obrazac innych bo kto kogo dołuje ten sam bedzie zdołowany.Nie tylko jakis tam biegacz jest pempkiem tego Bolesławca z tego co wiem to ten długi to słabeusz na siłce nawet dziewczyny od niego sa silniejsze.
Wymień proszę mi tych mistrzów. Pozdrawiam