~~Różowawy Chaber napisał(a):Ktoś napisał: ~~ss man napisał(a): sami sobie płaćcie !! Radni śmiecie !
A ty chciałeś za darmo sobie korzystać cwaniaczku? Podziękuj Rudemu z PO za Zielony ład i podwyżki prądu.
~~Jasnolawendowa Bakopa napisał(a):Ktoś napisał: ~~Białawoszara Celozja napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Po 1 mieszkańcy napisał(a): Sam się nie wybrałem ,widzialy g
ały. Na kogo głosowały
To było do przewidzenia, jak rządzi nami koalicja 8 gwiazdek z 13 grudnia i podniosła ceny energii i paliwa to konsekwencją jest podniesienie ceny odbioru śmieci. Zawdzięczamy to wyborcom koalicji 8 gwiazdek z 13 grudnia.
Opanuj się człowieku, nie przeszkadzało jak wyprowadzali setki miliardów z państwowej kasy? Włącz myślenie i przestań oglądać pisowską szczujnię. Jestem wyborcą Koalicji 15 Października i nie żałuję swojej decyzji, wierzę, że wreszcie będzie w naszym kraju normalnie i pięknie. Niestety posprzątanie po 8 latach bezprawia musi jeszcze trochę potrwać.
~~Szczesliwy napisał(a): Cudownie mamy Polskę uśmiechnięta drogą, bez inwestycji,(po co wyjedziemy gdzieś na zarobek coś zwidzimy przy okazji) tylko czekać aż kobiety będą pracować 65 lat .
~~Ceglastobrązowa Malwa napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasnolawendowa Bakopa napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Białawoszara Celozja napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Po 1 mieszkańcy napisał(a): Sam się nie wybrałem ,widzialy g
ały. Na kogo głosowały
To było do przewidzenia, jak rządzi nami koalicja 8 gwiazdek z 13 grudnia i podniosła ceny energii i paliwa to konsekwencją jest podniesienie ceny odbioru śmieci. Zawdzięczamy to wyborcom koalicji 8 gwiazdek z 13 grudnia.
Opanuj się człowieku, nie przeszkadzało jak wyprowadzali setki miliardów z państwowej kasy? Włącz myślenie i przestań oglądać pisowską szczujnię. Jestem wyborcą Koalicji 15 Października i nie żałuję swojej decyzji, wierzę, że wreszcie będzie w naszym kraju normalnie i pięknie. Niestety posprzątanie po 8 latach bezprawia musi jeszcze trochę potrwać.
POtrwa tak długo jak wszyscy PiSiory będą na cmentarzu,a w POlsce będzie się mówić PO niemiecku i PO rosyjsku Wtedy będzie pięknie nie będziemy mieć nic ale za to POlska będzie uśmiechnięta.Niech żyje KOmuna PO.
~~Lysy napisał(a):Ktoś napisał: ~~xxx napisał(a): To jest nabijanie mieszkańców w butelkę.spytaj tego z łańcuchem jak on się wogole tam dostał i czy wogole się nadaje. No ale sposób znal
Jakim prawem podnosicie nam opłaty ?