~~Jaskrawożółty Jarząb napisał(a): W biedronce masa wolnych etatów.
~~Gosc napisał(a): Sonda tu nic nie da bo każdy może sobie na stukać na tak lub nie liczą się realia. Wybór p. A. Janiec na Wójta to strzał w 10tke.
~~Srebrzystoczarny Rabarbar napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kakaowy Dzwonek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~jan napisał(a): Po tej zmianie może nareszcie oswiata zacznie normalnie funkcjonować. Skończą się ploty i układy. Czas tez zrobić porządek w Państwie Kultury Kruszyn.
P o w o d z e n i a.
Oświata to GZOSz, a nie Sekretarz
a pod kogo podlegał GZOSz? No własnie pod pania sekretarz
No, ale co mają z tym ploty i układy w oświacie, Pani Sekretarz podlegały wszystkie jednostki gminne.
~~Ann napisał(a): Wielka szkoda, bo to mega łebska babka. Ale pan Wojt niestety nie potrafi tego ocenić, bo nawet nie wie ile nie wie. Myślę, że już parę urzędów ustawiło się w kolejce do tej pani, by ją zatrudnić. Obudzicie się panowie - zarówno „tato” jak i „syn” z ręką w nocniku
~~Dyniowa Inkarwilla napisał(a): Patrząc na ten urzadmmkzna odnieść wrażenie że to wojt jest wicewójtem...
~~Butelkowe Parzydło napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ann napisał(a): Wielka szkoda, bo to mega łebska babka. Ale pan Wojt niestety nie potrafi tego ocenić, bo nawet nie wie ile nie wie. Myślę, że już parę urzędów ustawiło się w kolejce do tej pani, by ją zatrudnić. Obudzicie się panowie - zarówno „tato” jak i „syn” z ręką w nocniku
popłakałem się ze śmiechu, nikt po za tobą nie będzie po niej płakał
~~Butelkowe Parzydło napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ann napisał(a): Wielka szkoda, bo to mega łebska babka. Ale pan Wojt niestety nie potrafi tego ocenić, bo nawet nie wie ile nie wie. Myślę, że już parę urzędów ustawiło się w kolejce do tej pani, by ją zatrudnić. Obudzicie się panowie - zarówno „tato” jak i „syn” z ręką w nocniku
popłakałem się ze śmiechu, nikt po za tobą nie będzie po niej płakał