~~Pomarańczowobrązowy Wiąz napisał(a): Ma swojego sponsora SP niech płaci.. PaPa. nie. Panie Kamilu głowa do góry. Tomek pokryje spoko
~~Krwawosina Mahonia napisał(a): jprdl........mówi Barczyk ze z 2 mln jest 48 a naprawde duzo wiecej i jest świetnie;))))
to usmiech dla rady powiatu i Pana Małkowskiego ;)
~~Bol napisał(a): nic się nie dzieje z punktu widzenia finansowego , są przychody i są zobowiązania , dla bolesławieckiej ciemnoty wytłumaczę : Problem pojawiłby się w momencie : Roczne przychody : 10 mln , Zobowiązania 48 mln , wymagalne 13 mln. Czyli wpadło mi 10 , winien jestem 48 , a na dzisiaj musze oddać 13 , czyli brakuje mi 3 :) To prosty case dla I klasy Szkoły podstawowej , bo temat mozna rozwinąc matematycznie~~Bol napisał(a): nic się nie dzieje z punktu widzenia finansowego , są przychody i są zobowiązania , dla bolesławieckiej ciemnoty wytłumaczę : Problem pojawiłby się w momencie : Roczne przychody : 10 mln , Zobowiązania 48 mln , wymagalne 13 mln. Czyli wpadło mi 10 , winien jestem 48 , a na dzisiaj musze oddać 13 , czyli brakuje mi 3 :) To prosty case dla I klasy Szkoły podstawowej , bo temat mozna rozwinąc matematycznie
~~Bol napisał(a): nic się nie dzieje z punktu widzenia finansowego , są przychody i są zobowiązania , dla bolesławieckiej ciemnoty wytłumaczę : Problem pojawiłby się w momencie : Roczne przychody : 10 mln , Zobowiązania 48 mln , wymagalne 13 mln. Czyli wpadło mi 10 , winien jestem 48 , a na dzisiaj musze oddać 13 , czyli brakuje mi 3 :) To prosty case dla I klasy Szkoły podstawowej , bo temat mozna rozwinąc matematycznie
Noo, prymitywniejszej matematyki chyba nikt nie wymyślił...to co mi wpadło rocznie, wystarczy mi na dziś tylko brakuje mi 3 baniek. A co będzie jutro ??