Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Szpital świętego Łukasza zbada Cię nawet 9 lat po śmierci!
~~Płowa Hutujnia niezalogowany
12 sierpnia 2024r. o 12:37
~~Chabrowa Irga napisał(a): Bernard napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Żółtawobrunatny Fasolnik napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: Bernard napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Żółtawobrunatny Fasolnik napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: Bernard napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ciemnoturkusowy Kasztanowiec napisał(a):

Jestem, jak mało kto, zadowolony ze służby zdrowia.

Nie ja jestem na liście potencjalnych pacjentów badań profilaktycznych organizowanych przez bolesławiecki szpital. Korzystam z badań profilaktycznych, ale zwykle w innych placówkach.

Niech zgadnę: pomiar ciśnienia i poziom cukru we krwi?
Za pasek do glukometru musiałeś zapłacić czy za darmochę?

Nie zgadłeś : )

No to rozwiej moje wątpliwości.

A dlaczego miałbym ci pisać o moich prywatnych sprawach?

Ja tam nie mam nic do ukrycia. Można się zreszta tego dowiedzić w szpitalu jakie badania moga ci zrobić.
Rak prostaty, rak jelita, udar mózgu, rak płuc, słuch, cukrzyca, nadciśnienie, dla żony mammografia. Nie widze powodu żebym miał to ukrywać jakie badania może zrobić szpital.
A twoja przychodnia to jakiś tajnos agentos dla elitos wybranos?

Kamilos ON-LAJNOS
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Fioletowoczarna Runianka niezalogowany
12 sierpnia 2024r. o 12:38
~~Jasnoczerwona Budleja napisał(a): "Szpital świętego Łukasza zbada Cię nawet 9 lat po śmierci!"

genialny pomysł dyrektora-pacjent nie jest kosztem ale zyskiem ;)

a ile procedur można skrecic ;)
~~POL niezalogowany
12 sierpnia 2024r. o 14:14
Niestety tez dobrze nie wspominam naszego szpitala,Smierc mojego Taty w tym szpitalu,I nie daj Bog zeby z mojej Rodziny ktos tam trafil,Calkowita obojetnosc personelu,
~~Bladozielona Wiśnia niezalogowany
12 sierpnia 2024r. o 17:38
Szpital to miejsce politycznej kreacji Barczyka i Romana dopóki długi szpitala nie wypłynęły na światło dzienne
~~Kalinowykardynalski Kaczeniec niezalogowany
12 sierpnia 2024r. o 19:54
~~Bladozielona Wiśnia napisał(a): Szpital to miejsce politycznej kreacji Barczyka i Romana dopóki długi szpitala nie wypłynęły na światło dzienne

Pierwszy PSLowiec Barczyk zaorał empatię i szpital :)...

3 nogą Romana..
~~Trawiasta Truskawka niezalogowany
13 sierpnia 2024r. o 0:05
~~Fioletowoczarna Runianka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jasnoczerwona Budleja napisał(a): "Szpital świętego Łukasza zbada Cię nawet 9 lat po śmierci!"

genialny pomysł dyrektora-pacjent nie jest kosztem ale zyskiem ;)

a ile procedur można skrecic ;)

Będzie teraz wskrzeszał ;))))
~~Śnieżnobiała Hutujnia niezalogowany
13 sierpnia 2024r. o 8:31
~~Kalinowykardynalski Kaczeniec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Bladozielona Wiśnia napisał(a): Szpital to miejsce politycznej kreacji Barczyka i Romana dopóki długi szpitala nie wypłynęły na światło dzienne

3 nogą Romana..

może gosciu wez sie do roboty a nie eventy bedziesz obstawiał !
~~Żółtopomarańczowy Platan niezalogowany
13 sierpnia 2024r. o 9:34
~~Śnieżnobiała Hutujnia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kalinowykardynalski Kaczeniec napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bladozielona Wiśnia napisał(a): Szpital to miejsce politycznej kreacji Barczyka i Romana dopóki długi szpitala nie wypłynęły na światło dzienne

3 nogą Romana..

może gosciu wez sie do roboty a nie eventy bedziesz obstawiał !

A co ty tu robisz zamiast pracować !
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza