~~Szarawy Przebiśnieg niezalogowany 14 sierpnia 2024r. o 14:17
To tak jak w kawale o milicjantach. Milicjant podejrzewał , że go żona zdradza. Więc postanowił to sprawdzić gdy koledzy mu donieśli , że widzieli gacha jak wchodził do jego mieszkania. Zaraz się tam udał, słysząc kroki męża żona ukryła gacha w szafie. Wchodząc do mieszkania mąż pyta żony czy tu przypadkiem nie ma obcego mężczyzny na to żona ależ skąd. No to ja sprawdzę, zagląda do łazienki i mówi tu go nie ma , zagląda pod łóżko tu go nie ma , zagląda do szafy a tam facet wyciąga 200 zł i wręcza mu je - tu go też nie ma. No to ja już pójdę do pracy.
~~Zenek napisał(a): Moja sąsiadka opala się nago na tarasie, ma ok 25 lat to chyba nie będę zgłaszał tego do odpowiednich służb bo się zlecą i widok przysłonią.
~~Brunatnoczerwony Jałowiec niezalogowany 15 sierpnia 2024r. o 12:15
W ZK mu za to.osadzeni.. . zpenetrują. Dla nich matka to świętość. Wyrok powinien być wysoki a po wyjściu zakaz zbliżania do ofiary łącznie z eksmisja jesli tam przebywa na stałe. No aaale jeśli mamusia będzie dalej wysyłać jemu paczuszki do więzienia i odwiedzać to będzie najgorszy błąd. Tacy ludzie już się nie zmieniają niech nie liczy na mile słówka i przeprosiny. Niech nie da się wykorzystać. Wymazać z historii podlega gada. Nie ma nic gorszego jak podnieść rękę na swoją matkę i dziecko
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.