Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Uroczysty apel z okazji Święta Wojska Polskiego - [FOTOREPORTAŻ]
~~Jasnogranatowa Gynostemma niezalogowany
14 sierpnia 2024r. o 23:14
Przecież święto dopiero jutro.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Cynamonowa Metasekwoja niezalogowany
15 sierpnia 2024r. o 0:11
Pan Gabrysik bredzi o patriotyzmie
przed żołnierzami WP , a osobiście wydał decyzję o wyburzeniu byłych niemieckich obozów - kacetów na Staroszkolnej i Orlej - Concordia .
~~Śnieżnobiały Dereń niezalogowany
15 sierpnia 2024r. o 8:01
~~Cynamonowa Metasekwoja napisał(a): Pan Gabrysik bredzi o patriotyzmie
przed żołnierzami WP , a osobiście wydał decyzję o wyburzeniu byłych niemieckich obozów - kacetów na Staroszkolnej i Orlej - Concordia .
dlatego moze nie załozył krawatu...?-nie ładnie tak
~~Polak patriota niezalogowany
15 sierpnia 2024r. o 8:03
Łotwa dostarczyła Ukrainie 500 dronów FPV. Ide dronòw ma całe wojsko polskie ?? Dlaczego do dzisiaj nie ma jednostek typowo dronowych ??
~~gosc niezalogowany
15 sierpnia 2024r. o 8:07
Tomek na taka podniosla uroczystosc zakłada sie krawat
~~Mięso armatnie niezalogowany
15 sierpnia 2024r. o 8:15
Minister błaszczak stworzył w ramach napisanej przez kaczyńskiego ustawy o obronie ojczyzny takie warunki, żeby móc przyjmować żołnierzy jak leci. To miało być 200 tys., potem 300 tys. a potem 450 tys. Jakość tego żołnierza była nieistotna. Psycholodzy wojskowi dostali ciche rozkazy, żeby nie weryfikować kandydatów. Z kolei dowódcy jednostek musieli się tłumaczyć z tego, że ktoś odchodził z dobrowolnej służby wojskowej.
~~internauta niezalogowany
15 sierpnia 2024r. o 8:16
i znow komentarze zablokowane na istotne pod tym samym materiałem pan kaze to redakcja musi sie dostosowac bynajmiej na Bolec.info nie ma wplywu.i tym ten portal zasługuje sobie na uwierzytelnienie.Brawo Bolec.Info
~~Barwinkowa Katalpa niezalogowany
15 sierpnia 2024r. o 8:31
~~Cyęnamonowa Metasekwoja napisał(a): Pan Gabrysik bredzi o patriotyzmie

Ja mam stodołę która się wali a ja nie mogę jej wyburzyć bo jakiś IDIOTA wpisał ją do rejestru zabytków .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza