~~Szafirowy Wilczomlecz napisał(a): No, tak. Kupujesz gary, a potem z siatami zasuwasz kilometr do auta. Rozruszasz nogi, spalisz kalorie, zobaczysz kawałek miasta, więc ma to same plusy.
~~GDZIE_P_i_R napisał(a): A gdzie parkingi dla przyjezdnych? Znalazłam tylko mapkę z zamkniętymi ulicami :(
Czy parkingi będą znowu (np. na Piastów przy domu opieki) tylko dla "znajomych królika" i VIP'ków , a pozostali mają "dla zdrowotności i środowiska" pociągiem i na nóżkach zasuwać?
~~GDZIE_P_i_R napisał(a): A gdzie parkingi dla przyjezdnych? Znalazłam tylko mapkę z zamkniętymi ulicami :(oo na piastów tam gdzie mieszka sąsiadka zięcia pałkownika stara w kapeluszu która chodzi i mąci nagrywa perfidna kłamca
Czy parkingi będą znowu (np. na Piastów przy domu opieki) tylko dla "znajomych królika" i VIP'ków , a pozostali mają "dla zdrowotności i środowiska" pociągiem i na nóżkach zasuwać?
~~Poziomkowy Koleus napisał(a):A pod blokiem niema miejsca dla mieszkańców bo sami przybysze do miasta dzbanów.Ktoś napisał: ~~GDZIE_P_i_R napisał(a): A gdzie parkingi dla przyjezdnych? Znalazłam tylko mapkę z zamkniętymi ulicami :(
Nie ma miasto stare waskie uliczki zwiedzac i na tesco mozna parkowac