~~bazyliszek napisał(a): jem wtedy kiedy jestem głodny oczywiście jeżeli mam co jeść , ale pis i po robią wszystko żebym nie miał co jeść , pyt ile jest w PL rodzin co to przez pis i po nie mają co jeść , pis i po to są figuranci obcego wywiadu ich nie interesuje cz polacy mają co jeść ich zadaniem jest rozebrać państwo polskie od wewnątrz .
~~pytanie 5 napisał(a):Ktoś napisał: ~~bazyliszek napisał(a): jem wtedy kiedy jestem głodny oczywiście jeżeli mam co jeść , ale pis i po robią wszystko żebym nie miał co jeść , pyt ile jest w PL rodzin co to przez pis i po nie mają co jeść , pis i po to są figuranci obcego wywiadu ich nie interesuje cz polacy mają co jeść ich zadaniem jest rozebrać państwo polskie od wewnątrz .
A myślałeś żeby do roboty pójść i zarobić na jedzenie ???
~~bazyliszek napisał(a): jem wtedy kiedy jestem głodny oczywiście jeżeli mam co jeść , ale pis i po robią wszystko żebym nie miał co jeść , pyt ile jest w PL rodzin co to przez pis i po nie mają co jeść , pis i po to są figuranci obcego wywiadu ich nie interesuje cz polacy mają co jeść ich zadaniem jest rozebrać państwo polskie od wewnątrz .