Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA Wall Printers zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Biskup pozwala zjeść dzisiaj kiełbaski
~~Granatowoczarny Limnantes niezalogowany
17 sierpnia 2024r. o 0:09
Supoer, jakiego kochanego, k**a, mamy Biskupa!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~bazyliszek niezalogowany
17 sierpnia 2024r. o 5:53
jem wtedy kiedy jestem głodny oczywiście jeżeli mam co jeść , ale pis i po robią wszystko żebym nie miał co jeść , pyt ile jest w PL rodzin co to przez pis i po nie mają co jeść , pis i po to są figuranci obcego wywiadu ich nie interesuje cz polacy mają co jeść ich zadaniem jest rozebrać państwo polskie od wewnątrz .
~~pytanie 5 niezalogowany
17 sierpnia 2024r. o 5:54
~~bazyliszek napisał(a): jem wtedy kiedy jestem głodny oczywiście jeżeli mam co jeść , ale pis i po robią wszystko żebym nie miał co jeść , pyt ile jest w PL rodzin co to przez pis i po nie mają co jeść , pis i po to są figuranci obcego wywiadu ich nie interesuje cz polacy mają co jeść ich zadaniem jest rozebrać państwo polskie od wewnątrz .

A myślałeś żeby do roboty pójść i zarobić na jedzenie ???
~~Ciemnofioletowy Rumianek niezalogowany
17 sierpnia 2024r. o 9:22
~~pytanie 5 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~bazyliszek napisał(a): jem wtedy kiedy jestem głodny oczywiście jeżeli mam co jeść , ale pis i po robią wszystko żebym nie miał co jeść , pyt ile jest w PL rodzin co to przez pis i po nie mają co jeść , pis i po to są figuranci obcego wywiadu ich nie interesuje cz polacy mają co jeść ich zadaniem jest rozebrać państwo polskie od wewnątrz .

A myślałeś żeby do roboty pójść i zarobić na jedzenie ???

A po co ?
Przecież lewactwu należy się za darmo.
~~Velvet Bunny niezalogowany
17 sierpnia 2024r. o 9:39
전년 국내외 온,오프라인쇼핑 시장 덩치 165조원을 넘어서는 수준이다. 미국에서는 이달 30일 블랙프라이데이와 사이버먼데이로 이어지는 연말 Velvet Bunny 쇼핑 시즌이 기다리고 있을 것이다. 그러나 이번년도는 글로벌 물류대란이 변수로 떠증가했다. 전 세계 제공망 차질로 주요 소매유통업체들이 상품 재고 확보에 어려움을 겪고 있기 때문입니다. 어도비는 연말 계절 미국 소매기업의 할인율이 작년보다 9%포인트(P)가량 줄어들 것으로 예상하였다.

비건향수
~~Rdzawobrązowy Rumianek niezalogowany
17 sierpnia 2024r. o 17:43
dzieki biskup
~~rob niezalogowany
18 sierpnia 2024r. o 6:30
informacja dla wszystkich pacanów, którzy nie rozumieją niczego - to dotyczy ludzi wierzących..... dziękuje za uwagę!
~~Bławatna Jasnota niezalogowany
18 sierpnia 2024r. o 12:20
~~bazyliszek napisał(a): jem wtedy kiedy jestem głodny oczywiście jeżeli mam co jeść , ale pis i po robią wszystko żebym nie miał co jeść , pyt ile jest w PL rodzin co to przez pis i po nie mają co jeść , pis i po to są figuranci obcego wywiadu ich nie interesuje cz polacy mają co jeść ich zadaniem jest rozebrać państwo polskie od wewnątrz .

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza