~~Krasny Jałowiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kanarkowa Hakonechloa napisał(a): Z tym rzetelnie to jednak u was różnie bywało bo o "kibicach" zakłócających paradę to u was się nie dało przeczytać
Kibice niczego nie zakłócali ,to naturalna reakcja na zdziczenie i wynaturzenie grupki osób.Normalni ludzie sobie tego nie życzą.Brawo kibice!
Marcin Marczewski napisał(a):Ktoś napisał: ~~Izabelowe Parzydło napisał(a): a że wiecie że są problemy nie macie odwagi jasno i wyraźnie napisać gdzie i kiedy jakieś zaplanowaliście spotkanie...
Zapraszałem anonimowych dyskutantów na sobotę i na niedzielę na spotkanie do Redakcji - prosiłem o potwierdzenie uczestnictwa mailem. Nikt nie napisał.
Ale bez obaw - kolejna opcja na spotkanie będzie we wrześniu. Teraz czeka mnie krótki urlop :-)
~~Izabelowe Parzydło napisał(a): widzę że moja odpowiedź musi przejść przez mordo-ratora...;D
~~Krasny Jałowiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kanarkowa Hakonechloa napisał(a): Z tym rzetelnie to jednak u was różnie bywało bo o "kibicach" zakłócających paradę to u was się nie dało przeczytać
Kibice niczego nie zakłócali ,to naturalna reakcja na zdziczenie i wynaturzenie grupki osób.Normalni ludzie sobie tego nie życzą.Brawo kibice!
~~Zyczliwa napisał(a): Szacun za relacje ale gdzie jest wspomniane i pokazanie kto był prowodyrem zajść na Istotnym jest filmik z udziałem awanturnik ów - p. Prezydent już nie musi szukać winnych jest dowód jak na dłoni. Nie można przepisywać zakłócenia tym którzy przygotowali piękna kolorowa paradę tj. z portalu Istotne. To oni stali się ofiarami. Ja obydwa portale szanuje obydwoje dajecie z siebie wszystko walczycie o nas jako czytelników ale z tą nienawiścią w stosunku do siebie to przesadzacie no chyba że jest to taka zmowa by podkręcić internautów.??. Pozdrawiam obydwie Redakcję. Dziękuję za piękne relacje za videa wiadomo nie każdy mógł być z uwagi na stan zdrowia. Ja doceniam obydwa portale każdy z Was jest wyjątkowy. Wielkie ukłony dla Was