~~Bakłażanowy Szczodrzeniec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ezt napisał(a): Jakie limity?! Przy obecnej nadprodukcji energii, aż się nóż w kieszeni otwiera.
Łapaj do wanny , będziesz miał jak zrobi się ciemno.
~~Złocisty Nawłoć napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bakłażanowy Szczodrzeniec napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ezt napisał(a): Jakie limity?! Przy obecnej nadprodukcji energii, aż się nóż w kieszeni otwiera.
Łapaj do wanny , będziesz miał jak zrobi się ciemno.
Spoko, już wannę i cztery wiadra mam.
Rozumiem ze nie są z metalu , inaczej by cię poraziło , tak jak niedawno Lucjana.
~~Ezt napisał(a): Jakie limity?! Przy obecnej nadprodukcji energii, aż się nóż w kieszeni otwiera.
~~Pomarańczowoczerwony Styrakowiec napisał(a): Za PIS tego nie było
~~Ochrowa Morwa napisał(a): A ja otrzymałam rachunek za prąd.
I powiem, że jest niższy od poprzedniego.
I po co straszyć ludzi ?
Pisiory nagrabili ile wlazło, wściekli bo zabrali im koryto. To huźia na Jóźia, zaczęli jątrzyć.
~~marek jan napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ochrowa Morwa napisał(a): A ja otrzymałam rachunek za prąd.
I powiem, że jest niższy od poprzedniego.
I po co straszyć ludzi ?
Pisiory nagrabili ile wlazło, wściekli bo zabrali im koryto. To huźia na Jóźia, zaczęli jątrzyć.
Taka jest prawda właśnie pisowcy szczują bo nie rządzą i teraz szukają dziury w całym.
Powinno się ich wszystkich wyłapać co głosowali na bande kurdupla i do więzienia, albo na ukraine.