~~Pomarańczowożółta Pernecja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Rumiany Wrotycz napisał(a): Baranie to jest budżet tego co przegrał a nie Świdrowej. idź daj krowie siana.
Jak jest budżet byłego na świetlice , to ona nie bo za drogo . Baran to widać gołym okiem że jesteś nim . Niech da jeden przykład co zafundowała na tych imprezach od siebie . Nic a nie swoim się szasta na prawo i lewo . Nie mów co jest byłego , bo on nas nie interesuje . To co byłego to ona już spieprzyła . Domagamy się , rzetelnego wydatkowania kasy publicznej . Co i za ile zostało zrobione . Są ważniejsze sprawy w gminie , jak takie imprezy za ogromną kasę . Czyj budżet nas to nie interesuje , to ona razem z CCKiS wydały pieniądze publiczne . Nam veto nie potrzebne my i bez nich dojdziemy do prawdy .
~~Zarumieniony Miłorząb napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pomarańczowożółta Pernecja napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Rumiany Wrotycz napisał(a): Baranie to jest budżet tego co przegrał a nie Świdrowej. idź daj krowie siana.
Jak jest budżet byłego na świetlice , to ona nie bo za drogo . Baran to widać gołym okiem że jesteś nim . Niech da jeden przykład co zafundowała na tych imprezach od siebie . Nic a nie swoim się szasta na prawo i lewo . Nie mów co jest byłego , bo on nas nie interesuje . To co byłego to ona już spieprzyła . Domagamy się , rzetelnego wydatkowania kasy publicznej . Co i za ile zostało zrobione . Są ważniejsze sprawy w gminie , jak takie imprezy za ogromną kasę . Czyj budżet nas to nie interesuje , to ona razem z CCKiS wydały pieniądze publiczne . Nam veto nie potrzebne my i bez nich dojdziemy do prawdy .
Impreza była zamówiona przez przegranego. a rozrzut miał jak mało kto.
To ona mogła to zmienić
~~Wstyd mi za tych ludzi napisał(a): To w końcu artykuł o Jarmarku czy kolejne wylewanie żali. Było super . Jarmark bardzo udany. To zasługa też nowej burmistrz widać że jest otwarta na ludzi. Bardzo mi się to podoba. A Pawła to już tam zostaw czepiles się chłopaka. On przynajmniej żołci nie wylewa tak jak Ty i cała reszta byłych i obecnych od R. Wstyd. Nawet w dni gminy nie umiecie się zachować. Ta nienawiść zgubi tych co tak plują na wszystko
~~Bladofioletowy Topinambur napisał(a):Ktoś napisał: ~~Wstyd mi za tych ludzi napisał(a): To w końcu artykuł o Jarmarku czy kolejne wylewanie żali. Było super . Jarmark bardzo udany. To zasługa też nowej burmistrz widać że jest otwarta na ludzi. Bardzo mi się to podoba. A Pawła to już tam zostaw czepiles się chłopaka. On przynajmniej żołci nie wylewa tak jak Ty i cała reszta byłych i obecnych od R. Wstyd. Nawet w dni gminy nie umiecie się zachować. Ta nienawiść zgubi tych co tak plują na wszystko
Słuszny komentarz.
~~Pomarańczowożółta Pernecja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bladofioletowy Topinambur napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Wstyd mi za tych ludzi napisał(a): To w końcu artykuł o Jarmarku czy kolejne wylewanie żali. Było super . Jarmark bardzo udany. To zasługa też nowej burmistrz widać że jest otwarta na ludzi. Bardzo mi się to podoba. A Pawła to już tam zostaw czepiles się chłopaka. On przynajmniej żołci nie wylewa tak jak Ty i cała reszta byłych i obecnych od R. Wstyd. Nawet w dni gminy nie umiecie się zachować. Ta nienawiść zgubi tych co tak plują na wszystko
Słuszny komentarz.
Taki przykład dała ona . Zasługa jej ha ha nie ośmieszaj się .
Jej Świder w nienawiśći nikt nie dorówna … i nikt jej nie zastąpi na szczęście gminy