~~Ciemnoczekoladowy Oczar napisał(a):Ktoś napisał: ~~Burozielony Buk napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ciemnoczekoladowy Oczar napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Dokładnie napisał(a): Tak jak już ktoś pisał spych wyrównać i las posadzić
Swój dom spychem wyrównaj i posadź las. Myśl zanim coś powiesz a jak nie masz nic mądrego do powiedzenia to się nie odzywaj.
I co się telepiesz? Dobrze napisał to po ch..do niego sapiesz?
Bo jest gamoń tak samo jak i ty jak widać.
Szoruj ryjem w gównie kmiocie
~~Jasnoróżowa Daglezja napisał(a): A ja sprzątam od lat cmentarz radziecki w Bolesławcu. Zapalam tam znicze i modlę się za tam pochowanych. I w głębokim poważaniu mam opinie krytyczne o tym fakcie. Co więcej, im bardziej narasta antyrosyjska fobia (czytaj Kocham Bolec.Info ec) tym bardziej jestem zmotywowany. Zastosowana autokorekta
~~kos napisał(a): wy bedziecie zbierac kase a my zapierdzielac juz epoka wyzysku sie skonczyła
~~Dokładnie napisał(a): Tak jak już ktoś pisał spych wyrównać i las posadzić
~~Woskowożółty Cyprysik napisał(a): Zrównać z ziemią i posadzić las Polacy zapomnieli już o mordowaniu naszych przodków
~~Szarawy Żywotnikowiec napisał(a): Czy my mieszkańcy zachęcenie do sprzątania możemy wiedzieć ile wyniosła dotacja z ministerstwa?