Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA Wall Printers zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Siedem osób zatrzymanych i odzyskane motocykle o wartości ponad pół miliona zł
~~Bladoniebieski Kosaciec niezalogowany
5 września 2024r. o 22:03
Słyszałem że to są wyborcy obecnego rządu , co za złodzieje
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Rudożółty Kokornak niezalogowany
5 września 2024r. o 22:10
~~Bladoniebieski Kosaciec napisał(a): Słyszałem że to są wyborcy obecnego rządu , co za złodzieje

To jesteś ślepy na uszy PISdzielcze :) bo to są PISich złodziei wyborcy :) przykład idzie z Nowogrodzkiej :)
~~Brunatna Aukuba niezalogowany
6 września 2024r. o 2:57
~~Rudożółty Kokornak napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Bladoniebieski Kosaciec napisał(a): Słyszałem że to są wyborcy obecnego rządu , co za złodzieje

To jesteś ślepy na uszy PISdzielcze :) bo to są PISich złodziei wyborcy :) przykład idzie z Nowogrodzkiej :)

Widać, że twój dziadek był ubekiem, ojciec milicjantem a ty jesteś nikim!
~~Cynamonowa Karagana niezalogowany
6 września 2024r. o 3:53
Idź do psychiatry
~~Tomasz Lis niezalogowany
6 września 2024r. o 6:34
UWAGA! Z ostatniej chwili. Premier polski udaje się z delegacją do Berlina, by oddać hołd poddańczy na wieki. Przypieczętować ma to pocałowaniem Kanclerza Scholza w goły tyłek na oczach całego świata. Tylko w TVN24
~~Jaskrawozielony Śniedek niezalogowany
6 września 2024r. o 6:45
Wydaje mi się, że osoby komentujące nie w temacie, to pisowskie trolle spoza naszego regionu. Nie chce się wierzyć, że wśród nas są osoby o ograniczonych możliwościach intelektualnych, które wstawiają swoje bezsensowne komentarze polityczne nie czytając tekstu zamieszczonego przez Bolec.Info
~~Brązowawa Przylaszczka niezalogowany
6 września 2024r. o 7:48
~~Tomasz Lis napisał(a): UWAGA! Z ostatniej chwili. Premier polski udaje się z delegacją do Berlina, by oddać hołd poddańczy na wieki. Przypieczętować ma to pocałowaniem Kanclerza Scholza w goły tyłek na oczach całego świata. Tylko w TVN24

Wcześniej podali TVPis ,że twoja stara poddała się eutanazji zaraz po tym jak wcisnęła cię do okna życia. Chociaż tym się światu przysłużyła po błędzie wydania takiego i.m.becyla.

~~Bolek niezalogowany
6 września 2024r. o 7:57
~~Rudożółty Kokornak napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Bladoniebieski Kosaciec napisał(a): Słyszałem że to są wyborcy obecnego rządu , co za złodzieje

Wrócili do rządu komuniści na pomocników wzieli sobie zło,,,ieji i g..jów
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza