~~Kremowy Maczek napisał(a): Nie poprę tej ustawy, dopóki nie dopiszą zakazu s.rania i szc.zania pod oknami.
~~rtr napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kremowy Maczek napisał(a): Nie poprę tej ustawy, dopóki nie dopiszą zakazu s.rania i szc.zania pod oknami.
W doopie mam twój podpis.
~~rtr napisał(a):DEBIL I JUZKtoś napisał: ~~Kremowy Maczek napisał(a): Nie poprę tej ustawy, dopóki nie dopiszą zakazu s.rania i szc.zania pod oknami.
~~rtr napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kremowy Maczek napisał(a): Nie poprę tej ustawy, dopóki nie dopiszą zakazu s.rania i szc.zania pod oknami.
~~Kremowy Maczek napisał(a): Nie poprę tej ustawy, dopóki nie dopiszą zakazu s.rania i szc.zania pod oknami. Wystarczy dopisać, że KAŻDY taki przypadek będzie podlegać bezwzględnej karze porządkowej w kwocie 1.000 zł. Wtedy psiarzom by się odechciało łazić pod oknami. Nawiasem, nawet miasto powinno stworzyć regulamin miejski, zakazujący s.rania i szc.zania w odległości do 10m od budynków.
~~Białobrązowy Żółwik napisał(a): Kto jest organizatorem zbiórki podpisów?
~~Monika napisał(a): Bardzo potrzebna akcja! Popieram w 100%Taka ustawa powinna być od wielu dekad z prawem wykonywania surowych kar wobec sprawców. Łańcuchy powinny być zlikwidowane, a psy zaopiekowane. Skoro ma się zwierzątko, to należy o nie dbać jak o członka rodziny. Aż musi być ustawa zakazująca oczywistych zachowań ? Ale skoro nie można inaczej wpłynąć na bezmyślnych ludzi, to gromadnie pójdźmy jutro na targowisko z poparciem szczytnej inicjatywy.