~~Marengo Floks napisał(a): W liście zero konkretów, wybielanie się, a przecież na filmikach na YT dokładnie widać bandę zorganizowanych kiboli w pomarańczowych koszulkach wrzeszczących wulgaryzmy.. Macie jakieś rozdwojenie jaźni kto rozwalił paradę?
~~Marengo Floks napisał(a): W liście zero konkretów, wybielanie się, a przecież na filmikach na YT dokładnie widać bandę tozorganizowanych kiboli w pomarańczowych koszulkach wrzeszczących wulgaryzmy.. Macie jakieś rozdwojenie jaźni kto rozwalił paradę?
~~Płowobrunatny Sundaville napisał(a):Ktoś napisał: ~~Marengo Floks napisał(a): W liście zero konkretów, wybielanie się, a przecież na filmikach na YT dokładnie widać bandę zorganizowanych kiboli w pomarańczowych koszulkach wrzeszczących wulgaryzmy.. Macie jakieś rozdwojenie jaźni kto rozwalił paradę?
Ktoś napisał: ~~Marengo Floks napisał(a): W liście zero konkretów, wybielanie się, a przecież na filmikach na YT dokładnie widać bandę tozorganizowanych kiboli w pomarańczowych koszulkach wrzeszczących wulgaryzmy.. Macie jakieś rozdwojenie jaźni kto rozwalił paradę?
To prawda,
Byłam tam i widziałam i słyszałam, kibole powinni być ukarani za swoje zachowanie
~~Jasnoniebieska Rogownica napisał(a): Nawet redaktora Bolec.Info widziałem. Kibice też byli, tęczy nie było.widzieć można każdy umie mówić to nie sztuka 'okazja się pokazac